Στις 13 Ιουνίου θα κληθούν οι Έλληνες να αναδείξουν τους εκπροσώπους της χώρας στο Ευρωκοινοβούλιο, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών στις ελληνικές πρεσβευτικές και προξενικές αρχές στα 24 κράτη - μέλη της ΕΕ.
Στις 13 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι Ευρωεκλογές στην Ελλάδα, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών στις ελληνικές πρεσβευτικές και προξενικές αρχές στα 24 κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο, εκτός από τους Έλληνες εκλογείς στην επικράτεια, δικαίωμα του εκλέγειν έχουν και οι Έλληνες πολίτες που διαμένουν στις 24 χώρες-μέλη της ΕΕ, αλλά και όσοι θα βρίσκονται την ημέρα της ψηφοφορίας σε κάποιο άλλο κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η ψηφοφορία για τους Έλληνες που διαμένουν σε χώρες της ΕΕ θα διεξαχθεί μία μέρα πριν, το Σάββατο 12 Ιουνίου.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.