Καμία σύνδεση του Προκόπη Παυλόπουλου με την υπόθεση Πόρτο Καρράς, λέει η Ρηγίλλης
«Δεν υπάρχει θέμα» είναι η κατηγορηματική θέση της Ρηγίλλης για τον Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος κατά το παρελθόν παρείχε νομικές υπηρεσίες στον επιχειρηματία Κωνσταντίνο Στέγγο, νυν ιδιοκτήτη του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Πόρτο Καρράς.
«Δεν υπάρχει θέμα» είναι η κατηγορηματική θέση της Ρηγίλλης για τον Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος κατά το παρελθόν παρείχε νομικές υπηρεσίες στον επιχειρηματία Κωνσταντίνο Στέγγο, νυν ιδιοκτήτη του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Πόρτο Καρράς.
Ο κ. Παυλόπουλος, που συναντήθηκε και την Τρίτη -όπως κάθε ημέρα- με τον Κώστα Καραμανλή, ανέφερε ότι είχε αναλάβει να γνωματεύσει για υπόθεση στο ΣτΕ, πριν ο κ. Στέγγος αγοράσει το Πόρτο Καρράς, και υπογράμμισε πως το γεγονός ότι ο ίδιος εκ μέρους της ΝΔ καταψήφισε την τροπολογία Πάχτα «είναι η καλύτερη απόδειξη ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση».
Στη Ρηγίλλης εκτιμούν ότι το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να συμψηφίσει τη «σκανδαλώδη», όπως χαρακτηρίζεται από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενέργεια του κ. Πάχτα και των εννέα βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος, με κινήσεις βουλευτών της ΝΔ που δεν έχουν σχέση με την πολιτική τους δράση.
Η Ρηγίλλης ανέφερε ότι εκπρόσωποι της εταιρείας του Πόρτο Καρράς είχαν έρθει σε επαφή με το κόμμα τον περασμένο Νοέμβριο και συναντήθηκαν με το γγ Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον τομεάρχη Τουρισμού Αναστάσιο Λιάσκο για να τους ενημερώσουν για την τροπολογία που ήθελαν να προωθηθεί, αλλά η απάντηση που έλαβαν ήταν αρνητική και κατηγορηματική.
Για το λόγο αυτό -όπως λένε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας- ζητήθηκε από τους βουλευτές Ηλία Φωτιάδη και Αναστάσιο Σπηλιόπουλο να αποσύρουν τις υπογραφές τους από την τροπολογία που είχαν καταθέσει μαζί με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο δασικό νομοσχέδιο και από την Ελσα Παπαδημητρίου να μην υποστηρίξει την τροπολογία που είχε συνυπογράψει, αφού η ίδια έλειπε στο εξωτερικό εκείνη την περίοδο και δεν μπορούσε με τον ίδιο τρόπο να αποσύρει την υπογραφή της.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59