Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Να πουν «όχι» στα δύο μεγάλα κόμματα κάλεσε τους εργαζομένους η Αλ.Παπαρήγα
Να καταψηφίσουν τα δύο μεγάλα κόμματα κάλεσε τους εργαζομένους η γγ του ΚΚΕ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», την Παρασκευή. Η Αλέκα Παπαρήγα εμφανίστηκε αισιόδοξη για το ποσοστό που θα λάβει το ΚΚΕ στις εκλογές.
Να καταψηφίσουν τα δύο μεγάλα κόμματα κάλεσε τους εργαζομένους η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», την Παρασκευή.
«Πιστεύω ότι δεν είναι ώρα για πολλά λόγια. Αυτό που πρέπει να ξέρουν οι εργαζόμενοι είναι ότι αν στις 7 Μαρτίου το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έχουν ψηλά ποσοστά, τότε έχουν το πράσινο φως απ το λαό να συνεχίσουν την ίδια πολιτική και να την κάνουν χειρότερη» δήλωσε η κ. Παπαρήγα.
Υποστήριξε, επίσης, ότι τα δύο μεγάλα κόμματα «θα χρησιμοποιήσουν τα ποσοστά τους για να προχωρήσει με πιο γοργό ρυθμό το δεύτερο κύμα των αντιδραστικών μέτρων που έρχονται».
«Αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία, η απόδειξη για το τι θέλουν να κάνουν, είναι ότι ρίχνουν τις βολές τους στις γυναίκες και τη νεολαία, τα τμήματα του πληθυσμού που έχουν κυριολεκτικά αλέσει όλα αυτά τα χρόνια. Διότι δοκίμασαν και πρόβαραν την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων, τις ιδιωτικοποιήσεις, εμπορευματοποιήσεις και την τρομοκρατία στις πλάτες των γυναικών και της νεολαίας» τόνισε.
Τέλος, η κ. Παπαρήγα εμφανίστηκε αισιόδοξη για το ποσοστό που θα λάβει το ΚΚΕ στις εκλογές επισημαίνοντας:
«Το ΚΚΕ, στις 8 Μάρτη, θα συνεχίσει με ακόμα μεγαλύτερη δυναμική τον αγώνα, γιατί είναι βέβαιο ότι θα έχει αποσπάσει ένα σημαντικό μέρος της εμπιστοσύνης και της ψήφου των λαϊκών στρωμάτων που το γνώρισαν στις εμπειρίες του αγώνα».
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59