O Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει την απαιτούμενη εμπειρία, εκτιμά ο Γιώργος Σουφλιάς
Σε αντίθεση με τον Κ.Καραμανλή, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν γνωρίζει σε βάθος πολλά και μεγάλα θέματα που αφορούν τους Έλληνες, δηλώνει ο Γ.Σουφλιάς. Ο βουλευτής κατηγορεί τον πρωθυπουργό για έλλειψη θάρρους να παρουσιαστεί στους πολίτες για να κριθεί.
Σε αντίθεση με τον Κ.Καραμανλή, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν γνωρίζει σε βάθος πολλά και μεγάλα θέματα που αφορούν τους Έλληνες, δηλώνει ο Γ.Σουφλιάς, σχολιάζοντας τις εξελίξεις. Ο βουλευτής της ΝΔ κατηγορεί τον πρωθυπουργό για έλλειψη θάρρους να παρουσιαστεί στους πολίτες για να κριθεί.
Μιλώντας στην Καθημερινή της Κυριακής ο επικεφαλής του πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας διευκρινίζει ότι η επίσπευση των εκλογών και η αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ αποτελούν σημαντικά πολιτικά δεδομένα που όμως δεν είναι αρκετά ώστε να μιλάμε για αλλαγή του πολιτικού σκηνικού.
«Το ΠΑΣΟΚ αποδεικνύει ότι είναι πολύ δυνατό στην επικοινωνία, αλλά ανύπαρκτο στην κοινωνία. Έχει εγκαταλείψει την ουσία της πολιτικής, το πώς θα πάμε τον τόπο μας μπροστά και ασχολείται μόνο με το σόου» τονίζει.
Ο κ. Σουφλιάς ασκεί κριτική στον πρωθυπουργό για την απόφασή του, κάνοντας λόγο για ομολογία αποτυχίας και ήττας. «Ο κ. Σημίτης δεν έχει ούτε καν το πολιτικό θάρρος να παρουσιαστεί στον ελληνικό λαό και να του ζητήσει να αποτιμήσει το έργο του».
Παράλληλα, διατυπώνει την άποψη ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει την απαιτούμενη εμπειρία για να αναλάβει τις τύχες της χώρας. «Δεν είναι έτοιμος. Ίσως στο μέλλον να είναι, δεν έχω καμία εμπάθεια σε αυτό, αλλά τώρα σίγουρα όχι. Όπως και να έχει όμως, ο ρόλος του ως αρχηγός του ενός από τα δύο μεγάλα κόμματα της χώρας, θα είναι σημαντικός τα επόμενα χρόνια.»
Ο βουλευτής και πρώην υπουργός σημειώνει ότι αντίπαλός του κόμματός του είναι τα προβλήματα της χώρας και ξεκαθαρίζει ότι η Νέα Δημοκρατία έχει ολοκληρωμένο, τολμηρό, εφαρμόσιμο, μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα σε όλους τους τομείς.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων