Η Ελισάβετ Μουγάκου-Μπρίλλη πρόεδρος του δικαστηρίου στην υπόθεση του ΕΛΑ
Η Ελισάβετ Μουγάκου-Μπρίλλη θα είναι πρόεδρος του δικαστηρίου στην υπόθεση των κατηγορουμένων για συμμετοχή στον ΕΛΑ. Αναπληρωτής ορίστηκε ο Γρηγόρης Μάμαλης, τακτικά μέλη η Ζ.Κομποτιάτη και ο Δ.Μουστάκας και εισαγγελέας της έδρας ο Ελ.Πατσής.
Η Ελισάβετ Μουγάκου-Μπρίλλη θα είναι πρόεδρος του δικαστηρίου στην υπόθεση των κατηγορουμένων για συμμετοχή στον ΕΛΑ. Αναπληρωτής πρόεδρος ορίστηκε ο Γρηγόρης Μάμαλης, τακτικά μέλη η Ζωή Κομποτιάτη και ο Δημήτρης Μουστάκας και εισαγγελέας της έδρας ο Ελευθέριος Πατσής.
Επίσης, αναπληρωτής εισαγγελέας της έδρας ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Βομπίρης.
Στο δικαστήριο έχουν κληθεί να καταθέσουν 405 μάρτυρες κατηγορητηρίου με πρώτο τον δημοσιογράφο Βασίλη Ζήση.
Η δίκη του ΕΛΑ θα διεξαχθεί στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των γυναικείων φυλακών του Κορυδαλλού, όπου έγινε και η δίκη της 17 Νοέμβρη.
Η έναρξη έχει προσδιοριστεί για τις 9 Φεβρουαρίου, η ακροαματική διαδικασία θα κρατήσει περίπου δύο μήνες και στο εδώλιο θα κάθονται πέντε άτομα: Οι Αγγελέτος Κανάς, Χρήστος Τσιγαρίδας, Μιχάλης Κασσίμης, Κωνσταντίνος Αγαπίου και Ειρήνη Αθανασάκη.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.