Πέντε Παλαιστίνιοι νεκροί στη διάρκεια εισβολής των Ισραηλινών στη Ναμπλούς
Πέντε Παλαιστίνιοι έχασαν τη ζωή τους στη διάρκεια επιχειρήσεων των ισραηλινών δυνάμεων στη Ναμπλούς, στο βόρειο τμήμα της Δυτικής Όχθης. Στόχος των Ισραηλινών ήταν για μια ακόμα φορά εξτρεμιστές που πραγματοποιούν επιθέσεις στο Ισραήλ.
Τουλάχιστον τέσσερις Παλαιστίνιοι έχασαν τη ζωή τους στη διάρκεια επιχειρήσεων των ισραηλινών δυνάμεων στη Ναμπλούς, στο βόρειο τμήμα της Δυτικής Όχθης. Στόχος των Ισραηλινών ήταν για μια ακόμα φορά εξτρεμιστές που πραγματοποιούν επιθέσεις στο Ισραήλ.
Ισραηλινοί στρατιώτες και άνδρες των ειδικών δυνάμεων εισέβαλαν στην παλιά πόλη της Νάμπλους μετά από πληροφορίες ότι Παλαιστίνιοι μαχητές ετοιμάζουν επιθέσεις αυτοκτονίας.
Οι συγκρούσεις στην πόλη της Νάμπλους ήταν από τις σφοδρότερες των τελευταίων εβδομάδων στη Δυτική Όχθη. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κρατικό ραδιόφωνο του Ισραήλ, στόχος της επιχείρησης ήταν η εξάρθρωση πυρήνων της οργάνωσης Ταξιαρχίες των Μαρτύρων του αλ Ακσα, που συνδέεται με την Φατάχ.