Κυριακή 12 Ιουλίου 2026
weather-icon 31o
ps. post
scriptum

Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν

Η Γερμανία εκφράζει συμπαράσταση προς την Τουρκία στη μάχη κατά της τρομοκρατίας

Η Γερμανία εκφράζει συμπαράσταση προς την Τουρκία στη μάχη κατά της τρομοκρατίας

Η ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ είναι στρατηγική επιλογή δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γιόσκα Φίσερ, επισημαίνοντας παράλληλα ότι η χώρα του θα συνεργαστεί με την Αγκυρα για τη σύλληψη των δραστών των πρόσφατων αιματηρών επιθέσεων στην Πόλη.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

37

Η ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ είναι στρατηγική επιλογή δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γιόσκα Φίσερ, επισημαίνοντας παράλληλα ότι η χώρα του θα συνεργαστεί με την Αγκυρα για τη σύλληψη των δραστών των πρόσφατων αιματηρών επιθέσεων στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Γερμανός υπουργός, που επισκέφθηκε τη Δευτέρα την Αγκυρα, για να εκφράσει την αλληλεγγύη του Βερολίνου προς της Τουρκία στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, απηύθυνε έκκληση για από κοινού αντιμετώπιση του φαινομένου.

Μιλώντας στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο ΝΤV, ο Γιόσκα Φίσερ δήλωσε ότι οι επιθέσεις δεν βγάζουν την Τουρκία από την πορεία της ΕΕ.

Ωστόσο, επισήμανε την ανάγκη να επιταχύνει η Αγκυρα την υλοποίηση των δημοκρατικών μεταρρυθμίσεων. «Οι μεταρρυθμίσεων θα πρέπει να επιταχυνθούν» δήλωσε» τονίζοντας παράλληλα τη σημασία των αποφάσεων του Ευρωπαίκού Συμβουλίου του Ελσίνκι και των κριτηρίων της Κοπεγχάγης, προκειμένου να λάβει η Τουρκία ημερομηνία έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων το Δεκέμβριο του 2004.

Ο Γιόσκα Φίσερ συναντήθηκε με τον Τούρκο ομόλογό του Αμπντουλάχ Γκιούλ, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, επανέλαβε ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις δεν θα προκαλέσουν αλλαγή στην πορεία της Τουρκίας και πως θα συνεχιστεί η προσπάθεια εκδημοκρατισμού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 12 Ιουλίου 2026
Cookies