
Από τη Βουλή στην κλινική καρδιολογίας του «Αττικού Νοσοκομείου» ο Δ.Κρεμαστινός
Την απόφασή του να μην κατέλθει υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές κοινοποίησε στον πρωθυπουργό ο βουλευτής Δημήτρης Κρεμαστινός. Ο πρώην υπουργός Υγείας αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή στην κλινική καρδιολογίας του «Αττικού Νοσοκομείου».
30
Την απόφασή του να μην κατέλθει υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές κοινοποίησε στον πρωθυπουργό ο βουλευτής Δημήτρης Κρεμαστινός. Ο πρώην υπουργός Υγείας αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή στην κλινική καρδιολογίας του «Αττικού Νοσοκομείου».
Ο πρώην υπουργός Υγείας έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό στην οποία επαναλάμβανε παλαιότερη απόφασή του να μην πολιτευθεί στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές, επιστρέφοντας στα πανεπιστημιακά του καθήκοντα.
Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός με απαντητική επιστολή του ευχαριστεί τον κ. Κρεμαστινό για την πολιτική του παρουσία και προσφορά και υπογραμμίζει ότι η επιλογή του κ. Κρεμαστινού να αναλάβει τη διεύθυνση της πανεπιστημιακής κλινικής καρδιολογίας του «Αττικού Νοσοκομείου» αποτελεί συνέχεια μιας δημιουργικής πορείας που αναγνωρίζεται από όλους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Για… διεθνή ακρίβεια μιλά πάλι ο Μητσοτάκης – Πανηγυρισμοί για πλεόνασμα και πολλά «θα» για τον αφθώδη πυρετό
- Η «ήσυχη» επανάσταση της βελόνας: Το κέντημα δεν ήταν ποτέ ένα αθώο χόμπι
- Ινδία: Πανικός σε πτήση της Swiss Air όταν πήρε φωτιά κινητήρας κατά την τροχοδρόμηση – Έξι τραυματίες
- Σανς – Θάντερ 109-121: Ρεκόρ καριέρας ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και 3-0 οι πρωταθλητές (vid)
- Η πολλή δουλειά τρώει τον… εργαζόμενο: Η εργασία προκαλεί 840.000 θανάτους ετησίως
- Κυβέρνηση σε δίνη: Καταγγελίες, παρεμβάσεις και ο φόβος αποκαλύψεων προκαλούν πανικό για το πολιτικό κόστος




