Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Υπό κατάληψη το κτίριο της διοίκησης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Σε κατάληψη του κτιρίου διοίκησης του ΑΠΘ προχώρησαν την Πέμπτη οι φοιτητές της Κτηνιατρικής Σχολής και του τμήματος Βιολογίας. Οι φοιτητές αντιδρούν, μεταξύ άλλων, για το νομοσχέδιο που αφορά την αξιολόγηση των πτυχίων.
Σε κατάληψη του κτιρίου διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης προχώρησαν οι φοιτητές της Κτηνιατρικής Σχολής και του τμήματος Βιολογίας. Οι φοιτητές αντιδρούν, μεταξύ άλλων, για το νομοσχέδιο που αφορά την αξιολόγηση των πτυχίων.
Οι φοιτητές καταγγέλλουν ότι οι σπουδές και τα πτυχία τους θα απαξιωθoύν, ενώ μεταξύ άλλων ζητούν οι εξετάσεις να γίνουν κανονικά στις περιόδους, ώστε να μη χάνουν τα εξάμηνα σπουδών.
Εν τω μεταξύ, κλειστό θα παραμείνει την Παρασκερυή το ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, όπως αποφασίστηκε στη διάρκεια έκτακτης γενικής συνέλευσης του Ιδρύματος.
Η απόφαση ελήφθη σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη δεινή, όπως υποστηρίζουν, οικονομική θέση στην οποία έχει περιέλθει το Ίδρυμα.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου