«Ψίθυροι» για ερωτικά σκάνδαλα δημιουργούν νέα προβλήματα στον πρίγκηπα Κάρολο
Στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, καθώς οι σκανδαλοθηρικές εφημερίδες της χώρας του εμπλέκουν τον ίδιο και δύο μπάτλερ σε ερωτικό σκάνδαλο. Ο ίδιος αντέδρασε έντονα, χαρακτηρίζοντας ανυπόστατες τις φήμες.
30
Στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, καθώς οι σκανδαλοθηρικές εφημερίδες της χώρας του τον εμπλέκουν σε ερωτικό σκάνδαλο μαζί με δύο πρώην μπάτλερ. Ο ίδιος αντέδρασε έντονα, χαρακτηρίζοντας ανυπόστατες τις φήμες.
Το σκάνδαλο ξέσπασε στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, όταν ο μπάτλερ Τζορτζ Σμιθ έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Mail επαναλαμβάνοντας ότι το 1996 έπεσε θύμα βιασμού από άλλον μπάτλερ. Αυτή τη φορά όμως πρόσθεσε ότι είχε γίνει μάρτυρας ενός «άσεμνου επεισοδίου» στο οποίο συμμετείχε και μέλος της βασιλικής οικογένειας.
Αμεση ήταν η αντίδραση του έμπιστου του πρίγκιπα Μάικλ Φόσετ, ο οποίος έσπευσε να καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, ώστε η εφημερίδα να μην δημοσιεύσει την ιστορία ή στην περίπτωση δημοσίευσης να μην αναφερθούν συγκεκριμένα ονόματα.
Η κίνηση αυτή έδωσε τροφή για νέα δημοσιεύματα που υπονοούν ότι ο Φόσετ είναι το πρόσωπο το οποίο εμπλέκεται στο «άσεμνο περιστατικό».
Σε κάθε περίπτωση, τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ υποστήριξαν ότι οι κατηγορίες του μπάτλερ είναι ανυπόστατες, καθώς ο Τζορτζ Σμιθ αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και προβλήματα αλκοολισμού.
Τη Δευτέρα, ο διάδοχος του θρόνου θα έχει σύσκεψη με τους επιτελείς του, ενώ σύμφωνα με το BBC, σκέφτεται σοβαρά να καταθέσει μήνυση κατά του μπάτλερ.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο έμπιστος του πρίγκηπα, Μάικλ Φόσετ, ο οποίος έχει εταιρεία διοργάνωσης δεξιώσεων, φέρεται να έχει αναλάβει τη διοργάνωση των εκδηλώσεων για τους επισήμους από πλευράς της «Αθήνα 2004».
Σύμφωνα με την Mail on Sunday, ο Φόσετ χρησιμοποίησε τη σχέση του με την Γιάννα Αγγελοπούλου για να εξασφαλίσει συμβόλαια της Οργανωτικής Επιτροπής.
Από πλευράς «Αθήνα 2004» δεν υπήρξε αντίδραση, ενώ συνεργάτες της κυρίας Αγγελοπούλου σημειώνουν ότι ο κ. Φόσετ ούτε έχει προσληφθεί ούτε προσφέρει υπηρεσίες για λογαριασμό της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σοκ σε Τότεναμ και εθνική Ολλανδίας: Ρήξη χιαστού ο Τσάβι Σίμονς, χάνει το Μουντιάλ
- Η Nova αναδεικνύει τον ρόλο των τηλεπικοινωνιών ως καταλύτη ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας στο 11o Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
- Σεισμός 4,4 Ρίχτερ ανοιχτά του Λασιθίου
- Εικόνες θλίψης: Άγνωστοι γέμισαν σημείο στα Κύθηρα με μπάζα και απορρίμματα-Τι είπε στο in ο Δήμαρχος Κυθήρων
- Ο γιατρός του Μάικλ Τζάκσον φυλακίστηκε για τον θάνατο του σταρ – Τώρα, άνοιξε νέο ιατρείο
- Ο ΟΦΗ φέρνει νέα δεδομένα στην Ευρώπη: Το σενάριο για 5/5 την επόμενη σεζόν
- Τουκαλάς: Ευχαριστίες για την εκλογή του στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ
- Απολογείται για τον θάνατο του Παναγιωτάκη η Ειρήνη Μουρτζούκου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442