Την ανάγκη αμφισβήτησης της οικονομικής πολιτικής ΠΑΣΟΚ και ΝΔ επισήμανε η γγ του ΚΚΕ
Την ανάγκη αμφισβήτησης της οικονομικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ επισήμανε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από τη Λάρισα. «Πρέπει να πληγούν τα κέρδη της πλουτοκρατίας» τόνισε.
Την ανάγκη αμφισβήτησης της οικονομικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ επισήμανε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από τη Λάρισα. «Πρέπει να πληγούν τα κέρδη της πλουτοκρατίας» τόνισε.
Η κ. Παπαρήγα υπογράμμισε ότι τα μεγάλα προβλήματα του λαού δεν θα λυθούν με τη «δήθεν καλή διαχείριση» των δύο μεγάλων κομμάτων. «Τα μεγάλα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα του λαού, ιδιαίτερα της εργατικής τάξης, των φτωχών μικρομεσαίων της πόλης και της υπαίθρου, των γυναικών, της νεολαίας, δεν οφείλονται σε κακή διαχείριση ή έλλειψη διαφάνειας. Το κύριο είναι η γενική πολιτική γραμμή. Δεν θα λυθούν με τη δήθεν καλή και χρηστή διαχείριση της ΝΔ» είπε.
«Ο τσακωμός τους είναι για το τιμόνι της διακυβέρνησης, για το ποιο από τα δύο κόμματα θα έχει την εύνοια του ΣΕΒ και των εφοπλιστών, των ΗΠΑ» προσέθεσε η γγ του ΚΚΕ.
Η κ. Παπαρήγα κάλεσε επίσης τους πολίτες να τολμήσουν να βαδίσουν μπροστά, διαφορετικά δεν θα αλλάξει ο σημερινός συσχετισμός του διδύμου ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. «Ούτε ένα βήμα δεν θα κάνουν οι εργαζόμενοι μπροστά αν δεν πληγούν τα κέρδη και τα δικαιώματα της πλουτοκρατίας. Αν δεν μπει σε συνολική αμφισβήτηση η οικονομική πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων