Έκρηξη παγιδευμένου με εκρηκτικά οχήματος έξω από νοσοκομείο της Κοπεγχάγης
Ισχυρή έκρηξη παγιδευμένου με εκρηκτικό μηχανισμό αυτοκινήτου σημειώθηκε την Τετάρτη στο χώρο στάθμευσης νοσοκομείου 15 χλμ δυτικά της Κοπεγχάγης με συνέπεια το θάνατο του οδηγού του οχήματος. Η ταυτότητα του θύματος παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη.
51
Ισχυρή έκρηξη παγιδευμένου με εκρηκτικό μηχανισμό αυτοκινήτου σημειώθηκε την Τετάρτη στο χώρο στάθμευσης νοσοκομείου 15 χλμ δυτικά της Κοπεγχάγης με συνέπεια το θάνατο του οδηγού του οχήματος. Η ταυτότητα του θύματος παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Γκλόστρουπ επιβεβαίωσε αρχικές αναφορές ότι η έκρηξη οφείλεται σε εκρηκτικό μηχανισμό. «Κανείς δεν τραυματίσθηκε· αγνοούμε στο στάδιο αυτό της έρευνας την ταυτότητα του θύματος και εάν το αυτοκίνητο έφερε δανέζικες ή ξένες πινακίδες» σημείωσε.
Κατά τα όσα μεταδίδει το Reuters, η έκρηξη σημειώθηκε στις 10:17 (ώρα Ελλάδος). Το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς και οι κάμερες των τηλεοπτικών δικτύων της Σουηδίας κατέγραψαν την εικόνα του ολοσχερώς κατεστραμμένου οχήματος, στο πλάι του οποίου βρισκόταν η σορός του οδηγού καλυμμένη με μία λευκή κουβέρτα.
Εντός της ημέρας αναμένεται επίσημη ανακοίνωση των Αρχών της Δανίας σχετικά με το περιστατικό. Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό πως η αστυνομία δεν είχε λάβει καμμία προειδοποίηση για τοποθέτηση βόμβας. Οι Αρχές έχουν αρνηθεί να προβούν σε οποιονδήποτε σχολιασμό αναφοράς του τηλεοπτικού δικτύου DR-1 ότι το θύμα ήταν πρώην ασθενής του νοσοκομείου που είχε απειληθεί από γιατρό.
«Δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα από το αυτοκίνητο και ένα αυτοκίνητο δεν ανατινάζεται κατ αυτό τον τρόπο» επισήμανε τα πρώτα λεπτά της έκρηξης αστυνομικός εν υπηρεσία. Συνάδελφός του δήλωσε εξ αρχής ανωνύμως στο Associated Press πως κατά πάσα πιθανότητα στο όχημα είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός.
Τελευταία ενημέρωση: 12:50
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δεν ξανάγινε: Ρεκόρ 30ετίας στην αντικυβερνητική βία στις ΗΠΑ
- Αυστραλία: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή έχει «δυσανάλογο αντίκτυπο» για την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, λέει η ΥΠΕΞ
- Ποια είναι η ευθύνη του ανθρώπου στη διαμόρφωση της συμπεριφοράς του σκύλου
- Σάλος με διεθνή διαιτητή της UEFA – Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο
- Δική Τεμπών: «Θα ζητήσουμε αποβολή του Δημοσίου από την υποστήριξη της κατηγορίας», είπε συνήγορος – Σε εξέλιξη η διαδικασία
- Αντάρτικο πέντε βουλευτών της ΝΔ με δημόσια παρέμβαση – Κατά Μαξίμου και επιτελικού κράτους
- Influencer ταράζει το Κρεμλίνο: Το βίντεο-έκκληση στον Πούτιν που έγινε viral
- ΑΔΕΔΥ: Καταδικάζει τη σύλληψη και κράτηση υπαλλήλου – Επιθεωρητή Εργασίας έπειτα από μήνυση της Κωνσταντοπούλου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442