Τρίτη 28 Απριλίου 2026
weather-icon 16o
Βράβευση των πρωταθλητών μας από τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη

Βράβευση των πρωταθλητών μας από τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη

Tα μέλη της ελληνικής αθλητικής αποστολής που συμμετείχε στο 9ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Παρίσι, καθώς και τους πρωταθλητές μας που διακρίθηκαν φέτος, υποδέχθηκε την Παρασκευή στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.

27

Tα μέλη της ελληνικής αθλητικής αποστολής που συμμετείχε στο 9ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Παρίσι, καθώς και τους πρωταθλητές μας που διακρίθηκαν φέτος, υποδέχθηκε την Παρασκευή στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.

Στην εκδήλωση που έγινε σε «ζεστό» κλίμα, παραβρέθηκαν ακόμη οι υπουργοί Εξωτερικών, Γιώργος Παπανδρέου, Πολιτισμού, Ευάγγελος Βενιζέλος, οι υφυπουργοί Τύπου, Τηλέμαχος Χυτήρης, Αθλητισμού Γιώργος Λιάνης και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Νίκος Έξαρχος.

«Θέλω να σας συγχαρώ όλους σας. Οι διακρίσεις σας μας γεμίζουν χαρά και υπερηφάνεια» είπε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι «έχει αλλάξει η εικόνα τώρα. Είναι πολύ μεγάλες οι διακρίσεις σας, όπως στο τένις, τη γυμναστική, αλλά και σε ομαδικά αθλήματα, όπως στο μπάσκετ, το πόλο και το ποδόσφαιρο. Γίνεται δουλειά σε βάθος. Δείχνουμε, ότι μπορούμε να πετυχαίνουμε. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που αλλάζει και γίνεται πιο ισχυρή».

Ακόμη, ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, υπογράμμισε πως «αυτό που μετράει πάνω απ όλα στους Ολυμπαικούς Αγώνες είναι η προσπάθεια. Όπως φαίνεται θα συνεχιστούν οι επιτυχίες σας. Θερμά συγχαρητήρια και πάλι».

Αμέσως μετά η Μιρέλα Μανιάνι πρόσφερε στον πρωθυπουργό ένα αναμνηστικό δώρο, με το περιστέρι της ειρήνης. «Το πιο σημαντικό είναι η ειρήνη. Μπορούμε να διασφαλίσουμε την ειρήνη μέσω των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας» είπε ο κ. Σημίτης, που δέχθηκε στη συνέχεια ένα ακόμη δώρο (μία πένα) από τον Δημοσθένη Ταμπάκο.

Ο πρωθυπουργός ρώτησε τους πρωταθλητές πως σχολιάζουν οι ξένοι αθλητές τις επιτυχίες τους. «Μας ζηλεύουν» απάντησε η Κατερίνα Βόγγολη.

Αποχωρώντας από το Μέγαρο Μαξίμου οι πρωταθλητές μας υπογράμμισαν ότι ήταν μεγάλη τιμή για αυτούς το γεγονός ότι τους δέχθηκε ο πρωθυπουργός και διαβεβαίωσαν, πως θα κάνουν ό,τι είναι εφικτό στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Ο Κώστας Κεντέρης, από την πλευρά του, δήλωσε ότι το ηθικό του είναι υψηλό και πως «κοιτάω πάντα μπροστά».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 28 Απριλίου 2026
Cookies