
Στα είδη με ελεγχόμενο κέρδος εντάσσεται η πατάτα
Εντολή για την κατάρτιση αγορανομικής διάταξης που θα προβλέπει την ένταξη της πατάτας στα είδη με ελεγχόμενο κέρδος, ώστε να ελεγχθεί αποτελεσματικότερα η διακύμανση της τιμής της, έδωσε τη Δευτέρα ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Κίμων Κουλούρης.
51
Εντολή για την κατάρτιση αγορανομικής διάταξης που θα προβλέπει την ένταξη της πατάτας στα είδη με ελεγχόμενο κέρδος, ώστε να ελεγχθεί αποτελεσματικότερα η διακύμανση της τιμής της, έδωσε τη Δευτέρα ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Κίμων Κουλούρης.
Οι τιμές των οπωροκηπευτικών παρουσίασαν αισθητή μείωση και τον Αύγουστο σε σχέση με τον Ιούλιο, κυρίως στα εποχικά προϊόντα, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του Παρατηρητηρίου Τιμών του υπουργείου Ανάπτυξης.
Μεγάλες μειώσεις καταγράφηκαν όμως και σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, με εξαίρεση τα ροδάκινα όπου υπήρξαν σημαντικά προβλήματα στη παραγωγή και την πατάτα. Στα δύο αυτά προϊόντα οι αυξήσεις ήταν 52,70% και 44,36% αντίστοιχα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε Γεωργιάδη για υποκλοπές: Ποιος μπορεί να πάρει στα σοβαρά αυτόν τον πολιτικό κωλοτούμπα
- Στον δρόμο για το Final Four του ΟΑΚΑ: Πρώτη «μάχη» με Μονακό για τον Ολυμπιακό – Για το break στη Βαλένθια ο Παναθηναϊκός
- Δουλειά της δικαιοσύνης δεν είναι να συγκαλύπτει την παρανομία και να προσφέρει ατιμωρησία σε μια κυβέρνηση που εγκληματεί
- Άλβαρες: «Είμαστε η Ατλέτικο Μαδρίτης και θέλουμε να γράψουμε ιστορία»
- Ισόβια στον ηθοποιό Nathan Chases His Horse του «Χορεύοντας με τους λύκους» για σεξουαλικές επιθέσεις
- Άγιος Δημήτριος: Στο Ναυτοδικείο Πειραιά σήμερα ο 20χρονος που σκότωσε τον 27χρονο


