Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
«Ατυχή συγκυρία» χαρακτηρίζει ο ΣΥΝ το ζήτημα με την αντικατάσταση της Μ.Δαμανάκη
Για παράλειψη του γραφείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που κατά ατυχή συγκυρία προκάλεσε δημοσιογραφικό θόρυβο μιλά ο ΣΥΝ, αναφερόμενος στο ζήτημα που δημιουργήθηκε με την αντικατάσταση της Μ.Δαμανάκη. Ανάλογο και το σχόλιο και των υπαλλήλων της Βουλής.
Για παράλειψη του γραφείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που κατά ατυχή συγκυρία προκάλεσε δημοσιογραφικό θόρυβο μιλά ο ΣΥΝ, αναφερόμενος στο ζήτημα που δημιουργήθηκε με την αντικατάσταση της Μ.Δαμανάκη. Ανάλογο ήταν το σχόλιο και των υπαλλήλων της Βουλής.
Όπως αναφέρουν τα Νέα της Πέμπτης, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Νίκος Καϊμάκης και οι τέσσερις υπάλληλοι της Βουλής έδωσαν στη δημοσιότητα επιστολή με την οποία «απολογούνται» διότι δεν έστειλαν εγκαίρως στο προεδρείο την ειδοποίηση ότι η Μαρία Δαμανάκη δεν ήταν εισηγήτρια του νομοσχεδίου για τα σκάφη αναψυχής.
«Η καθυστέρηση της αποστολής του εγγράφου στο προεδρείο της Βουλής για τον ορισμό σας ως ειδικής αγορήτριας οφείλεται σε ατυχή συγκυρία» αναφέρουν οι υπάλληλοι Βάσω Ρούσσα, Λάμπρος Μπελεσάκος, Γιάννης Παπακοσμάς και Ξανθή Αυγεραντώνη.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου