Αυξήσεις από το Νοέμβριο στα διόδια της Αττικής Οδού
Αυξήσεις στις τιμές των διοδίων της Αττικής Οδού, τα οποία θα διαμορφωθούν στα 2,50 ευρώ, αναμένονται από το Νοέμβριο, οπότε θα δοθεί στην κυκλοφορία σχεδόν το σύνολο του αυτοκινητοδρόμου. Την άνοιξη του 2004 το κόστος των διοδίων θα φτάσει στα 3 ευρώ.
Αυξήσεις στις τιμές των διοδίων της Αττικής Οδού, τα οποία θα διαμορφωθούν στα 2,50 ευρώ από 1,80 που είναι σήμερα, αναμένονται από το Νοέμβριο, οπότε και θα δοθεί στην κυκλοφορία σχεδόν το σύνολο του αυτοκινητοδρόμου.
Επιπλέον, την άνοιξη του 2004, οπότε θα δοθούν στην κυκλοφορία τα τελευταία τρία χιλιόμετρα της Αττικής Οδού, το τίμημα των διοδίων αναμένεται να διαμορφωθεί στα 3 ευρώ.
Ωστόσο, τόσο το ΥΠΕΧΩΔΕ όσο και η κατασκευάστρια εταιρεία του έργου εξετάζουν μέτρα, προκειμένου οι οδηγοί που διανύουν μικρότερες αποστάσεις να μην υποχρεούνται να καταβάλλουν το σύνολο της τιμής των διοδίων.
Όπως αναφέρει το Βήμα την Παρασκευή, μελετάται η τοποθέτηση αισθητήρων σε ορισμένες εξόδους της Αττικής Οδού, ώστε να εφαρμοστεί η χιλιομετρική χρέωση διοδίων. Ωστόσο, εάν το μέτρο αποφασισθεί, θα χρειαστεί περισσότερο από ένα χρόνο για να λειτουργήσει, καθώς απαιτείται η κατασκευή νέων εγκαταστάσεων.
Έως τότε, όλοι οι οδηγοί θα καταβάλλουν το σύνολο της τιμής των διοδίων, εκτός εάν χρησιμοποιούν κάρτες ή ειδικές συσκευές, οι οποίες τους παρέχουν έκπτωση.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).