Αδεια για επανάληψη των πτήσεων προς το Ιράκ έλαβε η British Airways
Η βρετανική αεροπορική εταιρεία British Airways ανακοίνωσε ότι έλαβε άδεια για επανάληψη των πτήσεων προς τη Βασόρα, στο νότιο Ιράκ, έπειτα από 13 έτη σχετικής απαγόρευσης. Προς το παρόν δεν έχει αποφασισθεί πότε θα αρχίσουν οι πτήσεις προς τη Βασόρα.
53
Η βρετανική αεροπορική εταιρεία British Airways ανακοίνωσε την Τρίτη ότι έλαβε άδεια για επανάληψη των πτήσεων προς τη Βασόρα, στο νότιο Ιράκ, έπειτα από 13 έτη σχετικής απαγόρευσης πτήσεων προς τη χώρα.
Η αεροπορική εταιρεία έλαβε την άδεια μετά από συνενόηση με την αμερικανική πολιτική διοίκηση του Ιράκ.
Η British Airways σκοπεύει να πραγματοποιεί δύο πτήσεις την εβδομάδα από Λονδίνο προς Βασόρα μέσω της Πόλης του Κουβέιτ, με ένα Μπόινγκ 777, όπως διευκρίζεται σε ανακοίνωση.
Η ημερομηνία επανάληψης των πτήσεων δεν έχει ακόμη αποφασιστεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Κρήτη: Ένα 5χρονο παιδί πάτησε αναμμένα κάρβουνα σε παραλία – Στο εξωτερικό με ειδική πτήση
- Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και Ντέμπι Ρόου – Οι δύο σύζυγοι του Μάικλ Τζάκσον
- O 89χρονος μετά τον ΕΦΚΑ πήγε στο Εφετείο στο Λουκάρεως και άνοιξε πυρ – Τρεις τραυματίες
- Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη, Πρόεδρος PIF: «Ζητάμε την επιβράβευση της καινοτομίας, όχι μόνο την πρόσβαση!»
- Σούπερ ημιτελικός στο Champions League: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν με το… βλέμμα στη Βουδαπέστη
- Σάμος: Στάχτη 20 στρέμματα μετά από φωτιά στη δυτική πλευρά του νησιού
- Παναθηναϊκός: Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Σλούκας
- Χανιά: Ηλικιωμένος έβγαλε όπλο σε 27χρονο και απείλησε ότι θα τον σκοτώσει
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442