Ξανά στην κυκλοφορία το τμήμα της Δουκίσσης Πλακεντίας που είχε υποστεί καθίζηση
Αποδίδεται από την Τρίτη στην κυκλοφορία το τμήμα της Δ.Πλακεντίας που είχε κλείσει το περασμένο διάστημα έπειτα από υποχώρηση του οδοστρώματος. Παράλληλα, έγιναν οι εργασίες κατασκευής υπόγειας συνδετήριας σήραγγας στο σταθμό του μετρό «Χαλάνδρι».
Αποδίδεται από την Τρίτη στην κυκλοφορία το τμήμα της λεωφόρου Δουκίσσης Πλακεντίας, μεταξύ των οδών Μεταμορφώσεως και Ολύμπου, που είχε κλείσει το περασμένο διάστημα έπειτα από υποχώρηση του οδοστρώματος.
Η παράδοση του δρόμου γίνεται έπειτα από την ολοκλήρωση και των εργασιών κατασκευής υπόγειας συνδετήριας σήραγγας του σταθμού του μετρό «Χαλάνδρι».
Το τμήμα της οδού αποκαταστάθηκε στην αρχική του μορφή, με δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, ενώ τα έργα για την κατασκευή του σταθμού του μετρό συνεχίζονται κανονικά.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59