
Παραιτήθηκε από το Mega ο Νίκος Χατζηνικολάου
Την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή, από τη θέση του γενικού διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega Channel υπέβαλε τη Δευτέρα το μεσημέρι στον διευθύνοντα σύμβουλο του καναλιού Ηλία Τσίγκα ο Νίκος Χατζηνικολάου.
43
Την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή, από τη θέση του γενικού διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega Channel υπέβαλε τη Δευτέρα το μεσημέρι στον διευθύνοντα σύμβουλο του καναλιού Ηλία Τσίγκα ο Νίκος Χατζηνικολάου.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου την Τρίτη, αιτία της παραίτησης του κ. Χατζηνικολάου ήταν τα γεγονότα σχετικά με την επικείμενη αναδιάρθρωση του τομέα ενημέρωσης του σταθμού.
Το βράδυ της Τρίτης η εταιρεία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την αποχώρηση του Νίκου Χατζηνικολάου από το MEGA, «μετά από 14 χρόνια δημιουργικής και γόνιμης συνεργασίας». Η εταιρεία εκφράζει την εκτίμησή της στο πρόσωπο και την προσφορά του διακεκριμένου δημοσιογράφου.
Τελευταία ενημέρωση 21:30
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Αυστραλία – Αίγυπτος
- Πέντε νέα κοινά αμυντικά έργα στην Ευρωπαϊκή Ένωση – Aπό drones έως αντιπυραυλικά
- Εικόνες που κόβουν την ανάσα στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου: Γάλλοι «αλπινιστές» κρέμονται εκτελώντας εργασίες
- Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που δράστης τοποθετεί τον εμπρηστικό μηχανισμό με τα γκαζάκια στην πυλωτή – Βίντεο ντοκουμέντο
- Οι ενδεκάδες στο Αυστραλία – Αίγυπτος: Βασικός ο Σαλάχ (pics)
- «Πολιτικός κατήφορος ΝΔ για να ξεφύγει από τα πραγματικά προβλήματα – Η ΕΛΑΣ δεν θα την ακολουθήσει» λέει η Παπαδοπούλου


