Στους 49 ανήλθαν οι νεκροί από την επίθεση σε στρατιωτικό νοσοκομείο στον Καύκασο
Στους 49 έφτασαν οι νεκροί και 78 είναι οι τραυματίες από την επίθεση αυτοκτονίας με παγιδευμένο αυτοκίνητο που σημειώθηκε την Παρασκευή το βράδυ το στρατιωτικό νοσοκομείο του Μοζντόκ, στον Καύκασο.
Στους 49 έφτασαν οι νεκροί και 78 είναι οι τραυματίες από την επίθεση αυτοκτονίας με παγιδευμένο αυτοκίνητο που σημειώθηκε την Παρασκευή το βράδυ το στρατιωτικό νοσοκομείο του Μοζντόκ, στον Καύκασο.
Η επίθεση στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονταν Ρώσοι στρατιωτικοί των ομοσπονδιακών δυνάμεων του Βόρειου Καυκάσου, οι οποίοι είχαν πολεμήσει στην Τσετσενία, χαρακτηρίστηκε από τη ρωσική εισαγγελία «πράξη εκδίκησης» των Τσετσένων μαχητών.
Σύμφωνα με εκπροσώπους των ρωσικών Αρχών, την ώρα της επίθεσης βρίσκονταν στο νοσοκομείο του Μοζντόκ 119 άνθρωποι, εκ των οποίων οι 98 ήταν ασθενείς και οι 10 μέλη του θεράποντος προσωπικού.
Φόβους για αύξηση του αριθμού των θυμάτων είχε εκφράσει το Σάββατο εκπρόσωπος των τοπικών Αρχών, καθώς δεκάδες άτομα παρέμεναν εγκλωβισμένα στα ερείπια του κτιρίου.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»