Αλλοιωμένα λαχανικά εντοπίστηκαν στα μαγειρεία του νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός»
Αθήνα: Ποσότητες αλλοιωμένων λαχανικών εντόπισαν οι αρμόδιοι επιθεωρητές στα μαγειρεία του νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός».
Αθήνα: Ποσότητες αλλοιωμένων λαχανικών εντόπισαν οι αρμόδιοι επιθεωρητές στα μαγειρεία του νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός».
Ο υπουργός Υγείας και Πρόνοιας Κώστας Στεφανής μόλις ενημερώθηκε για τον εντοπισμό ακατάλληλων προϊόντων στο νοσοκομείο έδωσε εντολή στον γενικό επιθεωρητή υγείας και πρόνοιας Νικήτα Μπάλλα να επιληφθεί το Σώμα Επιθεωρητών επί του προκειμένου, ως και άλλων συναφών περιπτώσεων, και να υποβάλλει το ταχύτερο σχετική έκθεση.
Όπως μετέδωσε το Mega, οι αρμόδιοι του νοσοκομείου αποδίδουν το πρόβλημα σε βλάβη του δικτύου παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.
health.in.gr
- Μεγάλες στιγμές για τον Tσιμίκα που έπαιξε ως αρχηγός της Λίβερπουλ στο φιλικό με τη Σάντερλαντ
- Σοκολάτα: Τους influencers επιστρατεύει η βιομηχανία για να ξανακερδίσει μερίδια
- «Επανέρχεται η Ντόρτμουντ για τον Καρέτσα»
- Ryanair: «Ήταν σχεδόν ολόκληρος έξω από το παράθυρο» – Τι λέει η γυναίκα που έσωσε τον 61χρονο Σέρβο
- Παράπονα του προπονητή της Ναϊμέγκεν από τη διοίκηση για τον μεταγραφικό σχεδιαμό
- Κρήτη: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στα Χανιά – Εγκλωβίστηκαν και τραυματίστηκαν δύο άτομα
- Καινούργια αγάπη μου κλείνει το μάτι – Ο νέος έρωτας της Κέιτι Χολμς και οι κοινές τους εμφανίσεις
- Η συγγνώμη του Τζέισον Αλεξάντερ στην Κόρτνεϊ Στόντεν άργησε 14 χρόνια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)
















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442