Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Υπέρ της ανανέωσης σε πρόσωπα στο ΠΑΣΟΚ η πλειοψηφία των πολιτών, δείχνει δημοσκόπηση
Ανανέωση σε πρόσωπα χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με πανελλαδική δημοσκόπηση που διενήργησε η Metron Analysis για λογαριασμό του ραδιοφώνου του ΑΝΤ1, αμέσως μετά τις αλλαγές στο Εκτελεστικό Γραφείο του ΠΑΣΟΚ και τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.
Ανανέωση σε πρόσωπα χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με πανελλαδική δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρεία Metron Analysis για λογαριασμό του ραδιοφώνου του ΑΝΤ1, αμέσως μετά τις αλλαγές στο Εκτελεστικό Γραφείο του ΠΑΣΟΚ και τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, το 63,5% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι συμφωνεί με την δήλωση του Κώστα Σημίτη ότι χρειάζεται ανανέωση σε πρόσωπα, ενώ το 34,4% θεωρεί ότι η αντικατάσταση του Κώστα Λαλιώτη από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη θέση του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ θα βελτιώσει την εικόνα του κόμματος.
Όσον αφορά στον ανασχηματισμό, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων (43,2%) θεωρεί ότι το κυβερνητικό σχήμα είναι ίδιο με το προηγούμενο, 23% το θεωρεί καλύτερο και 14,4% χειρότερο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι αλλαγές αυτές δεν φαίνεται να επηρεάζουν σημαντικά τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων για την πρόθεση ψήφου και το 48,1% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι οι πιθανότητες να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ παραμένουν οι ίδιες, το 21,1% ότι αυξάνονται και το 21,8% ότι μειώνονται.
Αλλο σημαντικό στοιχείο της έρευνας που πραγματοποίησε η Metron Analysis για λογαριασμό του ραδιοφώνου του ΑΝΤ1 είναι ότι η δημοτικότητα του Κώστα Λαλιώτη παρουσιάζει σημαντική αύξηση, φτάνοντας από το 34,4% στο 44,6%, ενώ μικρή άνοδο παρουσιάζει και η δημοτικότητα του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Η πανελλαδική ερευνά της Metron Analysis για το ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 έγινε τηλεφωνικά σε δείγμα 800 ατόμων από τις 5 έως τις 7 Ιουλίου, δηλαδή αμέσως μετά τον ανασχηματισμό.
Δηλώσεις Πρωτόπαπα
Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Πρωτόπαπας, κληθείς να σχολιάσει τη δημοσκόπηση, υπογράμμισε ότι για να γίνουν αντιληπτές οι προτάσεις του πρωθυπουργού θα πρέπει να εξεταστεί το σύνολο των πρωτοβουλιών του, μέρος των οποίων έχει ήδη ανακοινωθεί, ενώ το σκέλος που αναφέρεται στις πολιτικές πρωτοβουλίες θα ξεκινήσει να ανακοινώνεται από την Τετάρτη.
«Πρόκειται για μια ενιαία δέσμη» τόνισε ο κ. Πρωτόπαπας και υπενθύμισε πως «ο πρωθυπουργός επέλεξε να κάνει τολμηρές κινήσεις στο κόμμα, μικρότερες αλλαγές στην κυβέρνηση, ενώ την Τετάρτη θα αναπτύξει ορισμένες πολιτικές πρωτοβουλίες».
Απαντώντας σε άλλη ερώτηση, ο κ. Πρωτόπαπας υπογράμμισε ότι «ο Κώστας Λαλιώτης είναι ένα κεφάλαιο για το ΠΑΣΟΚ, που πιστεύουμε ότι θα αξιοποιηθεί στους περαιτέρω αγώνες».
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου