Κυριακή 05 Ιουλίου 2026
weather-icon 30o
Απάντηση Διαμαντοπούλου στις αιχμές της εφημερίδας Αυριανή περί ακινήτου στη Γλυφάδα

Απάντηση Διαμαντοπούλου στις αιχμές της εφημερίδας Αυριανή περί ακινήτου στη Γλυφάδα

Στη Δικαιοσύνη θα προσφύγει η Αννα Διαμαντοπούλου, προκειμένου να απαντήσει σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Αυριανής, τη Δευτέρα, το οποίο αφήνει αιχμές για το πώς Ελληνίδα επίτροπος απέκτησε ακίνητο στην περιοχή της Γλυφάδας.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

38

Με αφορμή πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Αυριανή, τη Δευτέρα, που αναφέρεται στην Αννα Διαμαντοπούλου, σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Ελληνίδας επιτρόπου υπογραμμίζεται ότι το ακίνητο, στο οποίο αναφέρεται η εφημερίδα κτίστηκε με νόμιμη άδεια την τριετία 1997-2000 από τον σύζυγό της πολιτικό μηχανικό Ιωάννη Σαβαλάνο.

Η Αννα Διαμαντοπούλου είναι ιδιοκτήτρια του ακινήτου κατά 30% και ο σύζυγός της κατά 70%. «Πρόκειται για συνήθη κατασκευή πολυκατοικίας, το κόστος της οποίας δεν υπερέβη το κόστος των 180.000 δρχ ανά τ.μ., που ήταν τα επίπεδα κατασκευαστικού κόστους στην αγορά την περίοδο ανέγερσης της οικοδομής» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωση η κ. Διαμαντοπούλου διευκρινίζει επίσης ότι το κόστος του όλου έργου, «που αυταπόδεικτα δεν ξεπερνά τα 80.000.000 δρχ», ανέλαβε κυρίως ο σύζυγός της από εισοδήματα της 10ετίας 1990-2000.

Από την Βουδαπέστη, όπου βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη, η Αννα Διαμαντοπούλου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Οι πολίτες και φυσικά οι πολιτικοί δεν μπορούν να συκοφαντούνται και να λοιδορούνται με τη δημιουργία εντυπώσεων, που βασίζονται σε αυθαίρετες εκτιμήσεις και σε παραποίηση της πραγματικότητας.

»Για λόγους αρχής και θέσεως δεν προτίθεμαι να ασχοληθώ με το δημοσίευμα σχολιάζοντας κίνητρα, μέσα και μεθόδους μιας απαράδεκτης και αστείας σε βάρος μου προσωπικής και πολιτικής επίθεσης. Θα επικοινωνήσω με τους δικηγόρους μου για τις ενδεικνυόμενες ενέργειες ενώπιον της δικαιοσύνης».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000
Headlines:
Δείτε όλες τις Τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Ιουλίου 2026
Cookies