Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με τον Ταγίπ Ερντογάν συναντήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη

Με τον Ταγίπ Ερντογάν συναντήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη

Για την πορεία των ελληνοτουρκικών σχέσεων, τις εξελίξεις στο Κυπριακό και την ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας συζήτησαν τη Δευτέρα η δήμαρχος Αθηναίων Ντ.Μπακογιάννη με τον Τούρκο πρωθυπουργό, στην Αγκυρα.

38

Με τον Τούρκο πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν συναντήθηκε τη Δευτέρα η δήμαρχος Αθηναίων Ντόρα Μπακογιάννη, ολοκληρώνοντας την επίσκεψή της στην Κωνσταντινούπολη και την Αγκυρα. Η κ. Μπακογιάννη απηύθυνε πρόσκληση στον κ. Ερντογάν να επισκεφθεί την Αθήνα κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, την οποία ο Τούρκος πρωθυπουργός αποδέχθηκε.

Η δήμαρχος Αθηναίων παρέστη νωρίτερα τη Δευτέρα σε γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν της ο πρέσβης Μιχάλης Χρηστίδης, στο οποίο παρευρέθησαν Τούρκοι διπλωμάτες, βουλευτές και πολιτικοί. Στη συνέχεια η Ντ.Μπακογιάννη είχε μακρά συνομιλία με το δήμαρχο της Αγκυρας Μελιχ Γκιοκτσέκ, ο οποίος αργότερα περιόδευσε μαζί της στην τουρκική πρωτεύουσα.

Στη συνάντηση με τον Τούρκο πρωθυπουργό, έγινε ανταλλαγή απόψεων για την πορεία των ελληνοτουρκικών σχέσεων, τις εξελίξεις στο Κυπριακό και την ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας. Η κ. Μπακογιάννη βρίσκεται στην Τουρκία από την περασμένη Παρασκευή, συμμετέχοντας στη συνάντηση της Βαλκανικής Πολιτικής Λέσχης.

Τελευταία ενημέρωση 22:30

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024