Ολοκληρώθηκε η μεταφορά των επιβατών του καταμαράν Jet 1 στον Πειραιά
Στο λιμάνι του Πειραιά έφτασαν το μεσημέρι της Παρασκευής τα Olympia Countess, Olympia Explorer και Ιεράπετρα, στα οποία μετεπιβιβάστηκαν οι επιβάτες του καταμαράν Jet 1, το οποίο παρουσίασε εισροή υδάτων και εξέπεμψε σήμα κινδύνου ανοιχτά της Σαντορίνης.
71
Στο λιμάνι του Πειραιά έφτασαν το μεσημέρι της Παρασκευής το Olympia Countess, το Olympia Explorer και το Ιεράπετρα, τα τρία πλοία στα οποία μετεπιβιβάστηκαν οι επιβάτες του καταμαράν Jet 1, το οποίο παρουσίασε εισροή υδάτων και εξέπεμψε σήμα κινδύνου ανοιχτά της Σαντορίνης, στο λιμάνι της οποίας ρυμουλκήθηκε.
Το πλοίο λόγω εισροής υδάτων έχει πάρει μικρή μπροστινή κλίση, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δουλέψουν οι τουρμπίνες του. Ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Γιώργος Ανωμερίτης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άμεση ανταπόκριση και τη λειτουργία του μηχανισμού.
Οι επιβάτες ήταν 166, από τους οποίους οι πέντε παρέμειναν στο πλοίο, όπως επίσης ο πλοίαρχος και πέντε μέλη του πληρώματος. Στο Olympia Countess επιβιβάστηκαν 43 επιβάτες, 41 επιβάτες μετεπιβιβάστηκαν στο πλοίο Ιεράπετρα, ενώ 77 επιβάτες και πέντε μέλη του πληρώματος στο Olympia Explorer. Η πλειοψηφία των επιβατών ήταν αλλοδαποί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Ο Ντόναλντ Τραμπ «δεν είναι ευχαριστημένος» με τη νέα πρόταση του Ιράν – Αλλά προτιμά να μην το ισοπεδώσει
- Κλειστό το φαράγγι της Σαμαριάς – Διαμαρτυρία των κατοίκων
- Ατύχημα στον Άραξο – Στο νοσοκομείο τρεις δημοσιογράφοι μετά από πτώση σκάλας σε τελετή
- Γιώργος Χριστοδούλου: «Ήμουν ο πρώτος ηθοποιός που παραιτήθηκε από την ‘Λάμψη’»
- Ο Μάικ Τζέιμς ζήτησε συγγνώμη για την αποβολή του: «Δεν θα μιλάω για τους διαιτητές» (pic)
- Καλοκαίρι στον αέρα: Ακυρώσεις, ελλείψεις καυσίμων και ο εφιάλτης των πανάκριβων διακοπών
- Βροχερή η φετινή Πρωτομαγιά – Ξεπέρασε τα 55 mm το ύψος βροχής στη Σέττα Εύβοιας
- Εσείς θα βλέπατε την ταινία «Θα παντρευτώ μια πόρνη για να κάνω οικονομία»;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442