Πρόωρες εκλογές χωρίς τον Κ.Σημίτη στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ «βλέπει» ο Γ.Σουφλιάς
Πιθανό θεωρεί ο Γ.Σουφλιάς το ενδεχόμενο της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες με ταυτόχρονη αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ. Σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, ο βουλευτής της ΝΔ μιλά για το πρόγραμμα του κόμματος και τα πολιτικά του σχέδια.
Πιθανό θεωρεί ο Γιώργος Σουφλιάς το ενδεχόμενο της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες με ταυτόχρονη αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ. Σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, ο βουλευτής της ΝΔ μιλά για το πρόγραμμα του κόμματος και τα πολιτικά του σχέδια.
Ο κ. Σουφλιάς διευκρινίζει ότι ο πρωθυπουργός ενδέχεται να προσφύγει στις κάλπες εντός του έτους, προκειμένου να αποφύγει την περαιτέρω φθορά του κόμματος και της κυβέρνησής του.
«Είναι πιθανόν η κυβέρνηση να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές για να ανακόψει την παραπέρα φθορά της και να υποστεί μια αξιοπρεπή ήττα. Πάντως, αυτή την ώρα η ουσία είναι ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τις εκλογές με διαφορά κάποιων μηνών.»
Ο βουλευτής σημειώνει ότι το κατά πόσο ο κ. Σημίτης θα ηγηθεί του ΠΑΣΟΚ εξαρτάται και από την πιθανότητα να αναλάβει κάποιο ευρωπαϊκό αξίωμα, διατυπώνοντας την εκτίμηση ότι είναι πιθανό να αποχωρήσει από την ηγεσία του Κινήματος.
Σχετικά με την ανακοίνωση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας επαναλαμβάνει ότι το κόμμα έχει ως στόχο να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμμα με ολοκληρωμένες, εφαρμόσιμες και τολμηρές θέσεις για όλα τα ζητήματα:
«Το πρόγραμμα θα ανακοινώνεται κατά τομείς και σταδιακά. Ο χρόνος ολοκλήρωσης της ανακοίνωσης είναι ζήτημα στρατηγικής και προφανώς σχετίζεται με τον χρόνο των εκλογών» κατέληξε.
Σε ερώτηση για το κατά πόσο πρέπει να επιστρέψουν στη ΝΔ στελέχη όπως ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Αντώνης Σαμαράς, ο βουλευτής τονίζει ότι πρόκειται για σημαντικούς πολιτικούς, αλλά διευκρινίζει ότι το θέμα θα αντιμετωπιστεί την κατάλληλη στιγμή.
Τέλος, σχετικά με το αν θα είναι υποψήφιος στη Λάρισα ή στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος, δήλωσε: «Θα δούμε όταν προκηρυχθούν οι εκλογές».
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.