Διαφωνίες και παραίτηση στελέχους, στο Κεντρικό Συμβούλιο της νεολαίας ΠΑΣΟΚ
Διαφωνίες, που οδήγησαν ακόμα και στην παραίτηση ενός στελέχους, σημειώθηκαν στο Κεντρικό Συμβούλιο της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την πρόταση του γραμματέα Π.Καμά για αναβολή των εσωκομματικών εκλογών. Αναφορές υπήρξαν και για το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ.
Διαφωνίες, που οδήγησαν ακόμα και στην παραίτηση ενός στελέχους, σημειώθηκαν στο Κεντρικό Συμβούλιο της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την πρόταση του γραμματέα Παντελή Καμά για αναβολή των εσωκομματικών εκλογών.
Συγκεκριμένα, 15 μέλη της νεολαίας -σε σύνολο 51- καταψήφισαν την πρόταση για αναστολή των εσωκομματικών εκλογικών διαδικασιών έως τη διοργάνωση του Συνεδρίου της Νεολαίας της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, στις 23 Ιουλίου, και ο Βαγγέλης Στουραϊτης υπέβαλε την παραίτησή του από το Κεντρικό Συμβούλιο.
Ο γραμματέας Π.Καμάς αιτιολόγησε την πρότασή του, λέγοντας ότι μέλη και στελέχη της Οργάνωσης πρέπει να εργασθούν ενωμένα και απρόσκοπτα για την επιτυχία του Φεστιβάλ, χωρίς την έγνοια της μοιραίας προεκλογικής αντιπαράθεσης. Ωστόσο, οι δύο λεγόμενες εκσυγχρονιστικές ομάδες της Οργάνωσης καταψήφισαν την εισήγηση, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για αντιδεοντολογική προσπάθεια χειρισμού των αποτελεσμάτων των εκλογών.
Αναφορά στο αρνητικό κλίμα
Αξίζει να σημειωθεί ότι, κατά την εισήγησή του, ο Π.Καμάς αναφέρθηκε στις καταγγελίες εναντίον στελεχών του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι «είναι προσβλητικό για τον ελληνικό λαό, να υπάρξει, έστω και υπόνοια» πως κάποιοι θησαύρησαν εις βάρος του, και λέγοντας ότι καλώς επιλήφθηκε η Δικαιοσύνη. Παράλληλα, σημείωσε ότι «ο κύκλος της σκανδαλολογίας, της λάσπης και της δυσωδίας θα αγγίξει και, ήδη αγγίζει, τη ΝΔ».
Τόσο ο ίδιος, όσο και μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου ζήτησαν να ορισθούν κανόνες στη λειτουργία της αγοράς, και «ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματος της πίεσης που κάποια εκδοτικά συγκροτήματα ασκούν στην πολιτική ζωή».
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.