Τουλάχιστον εννέα τραυματίες από έκρηξη σε εμπορικό κατατάστημα στη Γερμανία
Εννέα τουλάχιστον άτομα τραυματίστηκαν την Πέμπτη από σφοδρή έκρηξη που σημειώθηκε από άγνωστη στο δεύτερο όροφο μεγάλου εμπορικού καταστήματος του Βισμπάντεν, στη Γερμανία. Η πυροσβεστική, πάντως, δεν πιστεύει ότι επρόκειτο για βομβιστική επίθεση.
Εννέα τουλάχιστον άτομα τραυματίστηκαν την Πέμπτη από σφοδρή έκρηξη που σημειώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στο δεύτερο όροφο του μεγάλου εμπορικού καταστήματος Karstadt στο Βισμπάντεν της Γερμανίας, 25 χλμ δυτικά της Φρανκφούρτης.
Από την έκρηξη δεν εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο κτίριο. Τέσσερις άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση. Σε άλλους πέντε παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κατόπιν πήραν εξιτήριο.
Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας δήλωσε ότι «δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι επρόκειτο για επίθεση οποιουδήποτε είδους».
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.