Αναστέλλεται προσωρινά η διαπραγμάτευση των μετοχών της Σωληνουργείας Κορίνθου
Ανεστάλη προσωρινά η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας Σωληνουργεία Κορίνθου, μέχρι η εταιρεία παράσχει αναλυτική πληροφόρηση προς το επενδυτικό κοινό για την έκρηξη που σημειώθηκε την Πέμπτη στο εργοστάσιο της στην Κόρινθο.
27
Λόγω της έκρηξης που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στο εργοστάσιο της εισηγμένης εταιρείας Σωληνουργεία Κορίνθου στην Κόρινθο, ανεστάλη προσωρινά η διαπραγμάτευση των μετοχών της, μέχρι η εταιρεία παράσχει αναλυτική πληροφόρηση προς το επενδυτικό κοινό σχετικά με το ατυχές συμβάν.
Όπως αναφέρει η επιστολή της εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών, η παραγωγή στην Κόρινθο έχει προσωρινώς σταματήσει. Η εταιρεία διαθέτει άλλο ένα εργοστάσιο στην περιοχή της Θίσβης Βοιωτίας, η λειτουργία του οποίου συνεχίζεται κανονικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (29/1): Που θα δείτε τα ματς Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ στο Europa League και τον Ολυμπιακό στη Euroleague
- Κακοκαιρίες: Γιατί οι μετεωρολόγοι δεν τις βαφτίζουν όλες – Ποιος ο σκοπός του ονόματος
- Πολύμηνη διαρροή, πολύνεκρη τραγωδία
- Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Αντρέ Λουίζ
- Το μήνυμα του Ροντινέι: «Συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία, το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά μου»
- Οι σκύλοι που αισθάνονται το κρύο περισσότερο – Ο κατάλληλος «εξοπλισμός» για να μην κρυώνουν



