Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Στο εδώλιο οι υπεύθυνοι του εργοστασίου «Φαράν» που κατέρρευσε στο σεισμό του 1999
Αρχίζει την Τρίτη στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων η δίκη των υπευθύνων του εργοστασίου της «Φαράν», το οποίο κατέρρευσε κατά το φονικό σεισμό της Αθήνας, στις 7 Σεπτεμβρίου 1999, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οκτώ εργαζόμενοι.
Αρχίζει την Τρίτη στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων η δίκη των υπευθύνων του εργοστασίου της «Φαράν», το οποίο κατέρρευσε κατά το φονικό σεισμό της Αθήνας, στις 7 Σεπτεμβρίου 1999, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οκτώ εργαζόμενοι.
Τα μέλη του Δ.Σ. της «Φαράν» και ο πολιτικός μηχανικός κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο κατά συρροή, αδίκημα που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.
Σε δίκη έχουν παραπεμφθεί ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της «Φαράν», Δημ.Κάτσικας, ο διευθύνων σύμβουλος Μαρ. – Π.Κάτσικας και τα μέλη του ΔΣ Νικ. Κάτσικας και Ν.-Μ.Μάρκου, καθώς και ο μηχανικός Ι. Κολιόπουλος, οι οποίοι θα δικαστούν σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου