Έκτακτα μέτρα της Τροχαίας την Κυριακή εν όψει του ποδηλατικού γύρου στην Αττική
Στη σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας θα προχωρήσει από τις 9 το πρωί της Κυριακής η Τροχαία, λόγω του ποδηλατικού αγώνα που πραγματοποιείται στην Αττική. Οι ποδηλάτες ξεκινούν από τις αρχές της λεωφόρου Συγγρού και τερματίζουν στη Βάρκιζα.
30
Στη σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας θα προχωρήσει από τις 9 το πρωί της Κυριακής η Τροχαία, λόγω του ποδηλατικού αγώνα που πραγματοποιείται στην Αττική. Οι ποδηλάτες θα ξεκινήσουν από τις αρχές της λεωφόρου Συγγρού και θα τερματίσουν στη Βάρκιζα.
Συγκεκριμένα, οι ποδηλάτες θα περάσουν από τις λεωφόρους Συγγρού και Αλίμου για να κατευθυνθούν προς Γλυφάδα και Βούλα. Στη συνέχεια θα στρίψουν δεξιά προς Βουλιαγμένη και θα κινηθούν προς Αγία Μαρίνα, Λαγονήσι, Σαρωνίδα, Παραλία Αναβύσσου, Παλαιά Φώκαια, Θυμάρι, Λεγρενά, Σούνιο, αριστερά προς Λαύριο.
Η αναστροφή θα γίνει από τη διασταύρωση Αγίου Κωνσταντίνου στη διασταύρωση προς Πλάκα, ταβέρνα Πλάκας, στη συνέχεια προς Ανάβυσσο και θα επιστρέψουν για τον τερματισμό στη Βάρκιζα.
Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να αποφεύγουν τη στάθμευση και την κίνηση στην παραπάνω διαδρομή και να συνεργάζονται με τους τροχονόμους για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- ΚΚΕ: Να ανασυρθεί η υπόθεση των υποκλοπών από το αρχείο – Όχι στην παραπέρα συγκάλυψη ευθυνών κυβέρνησης και Μητσοτάκη
- Επίσημο: Στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο ΛεΝτέι (pic)
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στα Βασιλικά – Κοντά σε σπίτια οι φλόγες, μήνυμα από το 112
- Σκάνδαλο υποκλοπών: Νέα αίτηση ανάσυρσης της δικογραφίας κατέθεσε ο Κεσσές στον Άρειο Πάγο
- Ιράν: Νομοσχέδιο για την «ασφάλεια και την ανάπτυξη του Ορμούζ» κατατέθηκε στο κοινοβούλιο
- Markos by Night: Έρχεται το Σάββατο με την κωμωδία «10 Χρόνια Γάμου»
- ΣΥΡΙΖΑ για Ντίλιαν: Ένα ακόμα τεκμήριο ενοχής της κυβέρνησης και του Μητσοτάκη στη δυσώδη υπόθεση των υποκλοπών
- Βουλή: Άρση ασυλίας Κωνσταντοπούλου- Σαλμά εισηγείται η επιτροπή δεοντολογίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442