Αντιπολεμικά συνθήματα περικύκλωσαν το υπουργείο Εθνικής Αμυνας
«Όχι» στον πόλεμο στο Ιράκ, με ή χωρίς απόφαση του ΟΗΕ, είπαν το απόγευμα της Παρασκευής μέλη του ΚΚΕ, της ΕΕΔΥΕ, της Δράσης «Θεσσαλονίκη 2003» και άλλων φιλειρηνικών οργανώσεων, που προχώρησαν σε συμβολική περικύκλωση του υπουργείου Εθνικής Αμυνας.
«Όχι» στον πόλεμο στο Ιράκ, με ή χωρίς απόφαση του ΟΗΕ, είπαν το απόγευμα της Παρασκευής μέλη του ΚΚΕ, της ΕΕΔΥΕ, της Δράσης «Θεσσαλονίκη 2003» και άλλων φιλειρηνικών οργανώσεων, που προχώρησαν σε συμβολική περικύκλωση του υπουργείου Εθνικής Αμυνας.
Οι διαδηλωτές είπαν «όχι» στη στρατιωτικοποίηση της ΕΕ και στον ευρωστρατό και ζήτησαν από την ελληνική κυβέρνηση να μην εμπλακεί με οποιαδήποτε μορφή στις προετοιμασίες για τον επικείμενο πόλεμο.
Παράλληλα, κάλεσαν το λαό της Αθήνας να κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις για να κλείσει η βάση της Σούδας και να μη δοθεί καμιά διευκόλυνση στις ΗΠΑ και τους συμμάχους εν όψει της εισβολής στη Βαγδάτη.
Σε όλη τη διάρκεια της αντιπολεμικής εκδήλωσης, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις περιφρουρούσαν την είσοδο του Πενταγώνου. Μια ομάδα νεαρών, μελών του ΠΑΜΕ, υπέστειλε σημαία της ΕΕ η οποία ήταν αναρτημένη σε ιστό δίπλα στην ελληνική σημαία στην είσοδο του δήμου Παπάγου, χωρίς όμως να δημιουργηθούν επεισόδια.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).