Ολοκληρώνεται η προμήθεια των νέων μέσων μαζικής μεταφοράς, δηλώνει ο υπ.Μεταφορών
Στο στάδιο της ολοκλήρωσης βρίσκεται η προμήθεια των νέων μέσων μαζικής μεταφοράς, δήλωσε την Τετάρτη ο Χρ.Βερελής εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, όπου συνομίλησε με τον πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, για ζητήματα που άπτονται του υπουργείου Μεταφορών.
Στο στάδιο της ολοκλήρωσης βρίσκεται η προμήθεια των νέων μέσων μαζικής μεταφοράς, δήλωσε την Τετάρτη ο Χρ.Βερελής εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, όπου συνομίλησε με τον πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, για ζητήματα που άπτονται του υπουργείου Μεταφορών.
Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Βερελής ανέφερε ότι για τα μεν τρόλεϊ έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία του διαγωνισμού και έχουν ξεκινήσει οι εφαρμογές των συμβάσεων, ενώ πριν το τέλος Μαΐου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία του διαγωνισμού και για τα λεωφορεία.
Όσον αφορά στους σιδηρόδρομους, ο υπουργός Μεταφορών σημείωσε ότι το 2003 οι απορροφήσεις πόρων του ΓΚΠΣ θα υπερβούν κατά 60% τις απορροφήσεις του 2002. Τα έργα έχουν μπει στην πορεία της εκτέλεσης, υπογράμμισε.
Επιπλέον, όπως ανέφερε ο υπουργός Μεταφορών, έχει έχει ωριμάσει και το θέμα των εμπορευματικών κέντρων· εντός του Απριλίου περνά από τη Βουλή το θεσμικό πλαίσιο και έξι εμπορευματικά κέντρα αποδεσμεύονται και θα μπορούν να γίνουν οι αντίστοιχοι διαγωνισμοί στις έξι περιφέρειες προκειμένου να κατασκευαστούν.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).