Κυριακή 05 Ιουλίου 2026
weather-icon 26o
Να μην καλυφθεί τηλεοπτικά η δίκη της 17Ν ζητά ο Κ.Μητσοτάκης

Να μην καλυφθεί τηλεοπτικά η δίκη της 17Ν ζητά ο Κ.Μητσοτάκης

Κατηγορηματικά αντίθετος με την τηλεοπτική κάλυψη και μετάδοση της δίκης της 17Ν δήλωσε ο Κ.Μητσοτάκης και υπενθύμισε ότι με αυξημένη πλειοψηφία και από τα δύο μεγάλα κόμματα ψηφίστηκε πρόσφατα νόμος στη Βουλή, που δεν επιτρέπει την κάλυψη των δικών.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

38

Κατηγορηματικά αντίθετος με την τηλεοπτική κάλυψη και μετάδοση της δίκης της 17 Νοέμβρη δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και υπενθύμισε ότι με αυξημένη πλειοψηφία και από τα δύο μεγάλα κόμματα ψηφίστηκε πρόσφατα νόμος στη Βουλή, που δεν επιτρέπει την κάλυψη των δικών.

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι μόνο κατ εξαίρεση το δικαστήριο μπορεί να επιτρέψει την κάλυψη της δίκης. Σημείωσε πως γι αυτό θα πρέπει να συμφωνήσουν όλοι οι διάδικοι και η πολιτική αγωγή, αλλά προσέθεσε ότι δεν υπάρχει λόγος δημοσίου συμφέροντος για να επιτραπεί αυτή η εξαίρεση.

Διαφορετική άποψη εξέφρασε ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο οποίος τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει δημοσιότητα, χωρίς όμως υπερβολές και πρόσθεσε ότι θα πρέπει να βρεθεί μέση λύση. Επισήμανε ότι αρμόδιο για να αποφασίσει είναι το δικαστήριο, για το οποίο εξέφρασε την ελπίδα να λάβει υπόψη του το αίτημα της κοινωνίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Ιουλίου 2026
Cookies