
Σε θετικό έδαφος τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Τετάρτη – Πτώση 0,04% στο Τόκιο
Από τα χαμηλότερα επίπεδα των έξι τελευταίων ετών ανακάμπτουν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Τετάρτη, με αφορμή τις (αισιόδοξες) προειδοποιήσεις των εταιρειών Roche και Heineken ότι τα κέρδη τους θα βελτιωθούν φέτος.
27
Από τα χαμηλότερα επίπεδα των έξι τελευταίων ετών ανακάμπτουν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Τετάρτη, με αφορμή τις προειδοποιήσεις των εταιρειών Roche και Heineken ότι τα κέρδη τους θα βελτιωθούν φέτος.
Ο δείκτης των πενήντα blue chips της ευρωζώνης Dow Jones Euro Stoxx 50 ενισχύεται κατά 0,48% στις 2.091,29 μονάδες. Νωρίτερα σήμερα ενισχύθηκε έως και 1,3%.
Σημαντικά κέρδη σημειώνουν οι μετοχές των Roche (+4% στα 80,9 ελβετικά φράγκα), Heineken (+0,7% στα 30,36 ευρώ) και HBOS (+4,4% στις 648 πένες).
Στο Λονδίνο ο FTSE 100 ενισχύεται κατά 0,28% στις 3.631,80 μονάδες, στο Παρίσι ο CAC 40 κατά 0,82% στις 2.705,42 μονάδες και στη Φρανκφούρτη ο DAX σημειώνει άνοδο 0,48% στις 2.497,51 μονάδες.
Στο Τόκιο ο Nikkei 225 έκλεισε στις 8.356,81 μονάδες, με οριακές απώλειες 0,04%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σχίσμα του 1054: Η ενότητα των Εκκλησιών θα επέλθει μια μέρα, και θα επέλθει ντε φάκτο
- Δήμος Ιθάκης: Ξεκινούν οι εργασίες επισκευής του Δημοτικού Γηπέδου στο Βαθύ
- To supermodel Πoλίνα Πορίζκοβα στα 61 της – Έσπασε την παράδοση του νυφικού στον γάμο της με τον Τζεφ Γκόλντσταϊν
- Κιλκίς: Δύο συλλήψεις για πρόκληση πυρκαγιών από αμέλεια
- «Είσαι αρκετά δυνατός για να το αντέξεις» – Ο Μπέλινγκχαμ αποκάλυψε το «trash talking» με τον Μέσι (vid)
- Γυναίκες στα σύνορα

