Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Μήνυση κατά του εκδότη Γιώργου Κουρή για εκβιασμό από συνέταιρούς του
Μήνυση εναντίον του μετόχου του τηλεοπτικού σταθμού Alter και εκδότη της εφημερίδας Αυριανή, Γιώργου Κουρή, κατέθεσαν την Τετάρτη οι συνέταιροί του επιχειρηματίες Θ.Αθανασούλης και Γ.Βαλσαμίδης, κατηγορώντας τον για εκβιασμό.
Μήνυση εναντίον του ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού Alter και εκδότη της εφημερίδας Αυριανή, Γιώργου Κουρή, κατέθεσαν την Τετάρτη οι συνέταιροί του επιχειρηματίες Θ.Αθανασούλης και Γ.Βαλσαμίδης, κατηγορώντας τον για εκβιασμό.
Όπως μετέδωσε το Mega, η μήνυση κατατέθηκε στον εισαγγελέα Δημήτρη Ασπρογέρακα και οι μηνυτές έχουν στη διάθεσή τους επιταγές και έγγραφα που αποδεικνύουν, όπως ισχυρίζονται, το αληθές των λόγων τους.
Από την πλευρά του ο κ. Κουρής, με δηλώσεις του στον εν λόγω τηλεοπτικό σταθμό τόνισε ότι διαθέτει εξίσου στοιχεία εις βάρος των κ. Αθανασούλη και Βαλσαμίδη, τα οποία ωστόσο δεν προτίθεται να καταθέσει στον εισαγγελέα, αλλά να τα φέρει στο φως της δημοσιότητας μέσω της εφημερίδας του.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου