
Νίκη της αδιαλλαξίας κατά τον Ντενκτάς η εκλογή Παπαδόπουλου στην προεδρία της Κύπρου
Η εκλογή του Τάσσου Παπαδόπουλου στην προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας αποτελεί «θρίαμβο του τμήματος των Ελληνοκυπρίων που δεν επιθυμεί συμφωνία» στο Κυπριακό, υποστήριξε ο Ραούφ Ντενκτάς, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών στη Μεγαλόνησο.
37
Η εκλογή του Τάσσου Παπαδόπουλου στην προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας αποτελεί «θρίαμβο του τμήματος των Ελληνοκυπρίων που δεν επιθυμεί συμφωνία» στο Κυπριακό, υποστήριξε ο κατοχικός ηγέτης Ραούφ Ντενκτάς, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών στη Μεγαλόνησο.
«Ο Παπαδόπουλος έδωσε στο λαό του όλες τις ανέφικτες υποσχέσεις» δήλωσε ο Ραούφ Ντενκτάς και κάλεσε την νέα κυπριακή ηγεσία να ακολουθήσει «ρεαλιστική» πολιτική εγκαταλείποντας «τα όνειρά της» που, κατά τον Ντενκτάς, δεν εξυπηρετούν τις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού.
«Δηλώσεις του τύπου θα πάρουμε την Καρπασία και θα επιστρέψουν οι πρόσφυγες στα σπίτια τους» είναι απαράδεκτες υποστήριξε.
Σύμφωνα με το τουρκικό δίκτυο ΝΤV, ο Ραούφ Ντενκτάς παρατήρησε ότι ο Τάσσος Παπαδόπουλος απορρίπτει στο σύνολό τους τις αλλαγές που επιθυμεί η τουρκοκυπριακή πλευρά επί του σχεδίου Ανάν.
Τέλος, υποστήριξε πως «ο κ. Παπαδόπουλος δεν είναι πρόεδρος ολόκληρης της νήσου», ισχυριζόμενος πως ο ίδιος είναι πρόεδρος του κράτους που εγκαθίδρυσε παρανόμως το κατοχικό καθεστώς.Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εγκλήματα πολέμου χαρακτηρίζουν οι χώρες του Κόλπου τις επιθέσεις του Ιράν σε πολιτικές υποδομές
- Θεσσαλονίκη: Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο με θύμα 23χρονο μοτοσικλετιστή – Πώς συνέβη το δυστύχημα
- Αλλαγές στη Γραμμή 3 του Μετρό: Πέντε σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα από την Κυριακή
- Άγιαξ – Ολυμπιακός 1-0: Είχε ευκαιρίες, του έλειψε το γκολ – Ντεμπούτο για Ρόκα και Πόποβιτς (vids)
- Νορβηγία: Πάνω από 100 σπίτια καταστράφηκαν από πυρκαγιά – Εκατοντάδες άνθρωποι σε καταφύγια
- Ο Ματ Ντέιμον σε μια ειλικρινή συζήτηση με τον Τομ Χόλαντ – «Με δουλεύεις, έτσι;»
