Αν ο Τέως επιλέξει επώνυμο, θα πάρει ελληνικό διαβατήριο, δήλωσε ο Τ.Χυτήρης
Δεν θα απαγορευτεί η είσοδος στον Κωνσταντίνο κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, εφόσον κατέχει ευρωπαϊκό διαβατήριο δήλωσε ο Τ.Χυτήρης. Εξήγησε επίσης ότι μπορεί να του δοθεί ελληνικό διαβατήριο, εάν εγγραφεί στα μητρώα και επιλέξει επώνυμο.
31
Δεν θα απαγορευτεί η είσοδος στον Κωνσταντίνο κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, εφόσον κατέχει ευρωπαϊκό διαβατήριο δήλωσε τη Δευτέρα ο εκτελών χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου, Τηλέμαχος Χυτήρης. Εξήγησε επίσης ότι μπορεί να του δοθεί ελληνικό διαβατήριο, εάν εγγραφεί στα μητρώα και αποκτήσει επώνυμο.
Όσον αφορά στην παρουσία του Τέως στην Αθήνα και τη συμπεριφορά του ο κ.Χυτήρης περιορίστηκε να χρησιμοποιήσει τη γνωστή φράση «ήλθε, είδε και απήλθε».
Σχολιάζοντας, εξάλλου, τον τρόπο με τον οποίο τα τηλεοπτικά μέσα κάλυψαν την επίσκεψη του Τέως στην Αθήνα, ο υφυπουργός Τύπου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οι Έλληνες δεν τρώνε κουτόχορτο».
Σε ερώτηση σχετικά με την παρουσία του βουλευτή της ΝΔ Αλέξανδρου Λυκουρέζου στο βραδινό δείπνο που παρέθεσε ο Κωνσταντίνος, ο κ. Χυτήρης απάντησε ότι το θέμα αυτό πρέπει να το σχολιάσει η ΝΔ.
Πρόσθεσε ότι υπάρχουν στελέχη και βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι είναι βασιλικών φρονημάτων και όπως σημείωσε χαρακτηριστικά «άλλοι το λένε και άλλοι το έχουν κρυφό καμάρι, απ όλα έχει ο μπαξές». Επίσης σημείωσε οτι δεν ακούστηκε κανένα σχόλιο απο τον εκπρόσωπο της ΝΔ κ. Ρουσόπουλο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Τουρκία: Πυροβόλησε τη νύφη της δύο φορές στο κεφάλι έπειτα από καυγά – «Την σκότωσα, καθάρισα την τιμή μου»
- Αίγιο: Μπήκε σε αποθήκη και έκανε ριφιφί σε κατάστημα με λεία 23.000 ευρώ
- Greek PM Mitsotakis Announces Cap on Consumer Loan Repayments
- Σε τροχιά οι πρώτοι ελληνικοί θερμικοί δορυφόροι – Στόχος η πρόληψη και ανίχνευση πυρκαγιών
- Η τραγική απώλεια της Άννα Νικόλ Σμιθ, η 19χρονη κόρη και ο υποστηρικτικός πατέρας
- Η Μπαρτσελόνα ψάχνεται και για τον Ντιαλό της Μονακό
- Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης εκμεταλλεύτηκε το ψέμα περί ανταλλαγής των συντάξεων με το Μακεδονικό – Η Ιστορία είναι πεισματάρα
- Ισραηλινό δικαστήριο παρατείνει την κράτηση των δύο ακτιβιστών του Global Sumud Flotila – Ξεκίνησαν απεργία πείνας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeny-ozerov-2xvrpIwBQCU-unsplash-315x220.jpg)


















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [03.05 – 09.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/POSTER-copy-20-315x220.jpg)


































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442