Αντιπολεμικά συλλαλητήρια το μεσημέρι του Σαββάτου σε όλη τη χώρα
«Όχι» στον πόλεμο φωνάζουν χιλιάδες πολίτες, στο πλαίσιο των αντιπολεμικών συλλαλητηρίων που διοργανώνονται στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Ελλάδας και του κόσμου. Στην πρωτεύουσα οι διαδηλωτές θα κάνουν πορεία στην πρεσβεία των ΗΠΑ.
53
«Όχι» στον πόλεμο φωνάζουν χιλιάδες πολίτες, στο πλαίσιο των αντιπολεμικών συλλαλητηρίων που διοργανώνονται στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και του κόσμου. Στην πρωτεύουσα οι διαδηλωτές αναμένεται να καταλήξουν, μετά την πορεία που θα πραγματοποιήσουν, στην πρεσβεία των ΗΠΑ.
Συγκεκριμένα, η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, το Εργατικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ), το Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ και η Συμμαχία «Σταματήστε τον Πόλεμο» θα πραγματοποιήσουν στις 12:30 συγκέντρωση στο Σύνταγμα, από όπου μετά τις 14:30 θα ξεκινήσει η πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία.
Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), το ΚΚΕ, το ΠΑΜΕ και το ΔΗΚΚΙ ανακοίνωσαν ότι η συγκέντρωσή τους θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 στα Προπύλαια Πανεπιστημίου, και θα αρχίσουν την πορεία τους στις 14:00.
Το ΝΑΡ και άλλες δυνάμεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς (ΕΕΚ, ΕΚΕ, μ-λ ΚΚΕ) θα συγκεντρωθούν στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη και θα πραγματοποιήσουν πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία στις 14:00.
Παράλληλα, στις 12:00 θα πραγματοποιηθούν: συγκέντρωση της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ, του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ), του Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουμ και της Συμμαχίας «Σταματήστε τον Πόλεμο» στο άγαλμα Βενιζέλου, της ΕΕΔΥΕ, του ΚΚΕ, του ΠΑΜΕ και του ΔΗΚΚΙ στην πλ.Αριστοτέλους, και στην Καμάρα των δυνάμεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, οι οποίες θα διαδηλώσουν προς το προξενείο των ΗΠΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ακίνητα: Τι αλλάζει στη διαδικασία έξωσης – Τα 10 βήματα
- Γιώργος Μυλωνάκης: Βελτιώνεται η υγεία του – Αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη
- Ιράν: Εκτελέστηκε άνδρας που είχε καταδικαστεί για συνέργεια σε φόνο στις διαδηλώσεις του Ιανουαρίου
- Πώς η ΑΙ του Μασκ οδηγεί τους ανθρώπους σε παραλήρημα – «Επιτέθηκε και προσπάθησε να βιάσει τη σύζυγό του»
- «Ψάχνει… μπαμ με τον Οκέκε η Χάποελ του Ιτούδη» (pic)
- Σακίρα: Αποθεώθηκε από 2 εκατομμύρια κόσμου στη δωρεάν συναυλία της στο Ριο
- Τσουκαλάς: Γιατί η κυβέρνηση δεν ανοίγει τα χαρτιά της για την εξεταστική επιτροπή για τις υποκλοπές;
- Εκτός πραγματικότητας ο Μητσοτάκης, «ξεφεύγει» με… χιούμορ για τη Euroleague
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeny-ozerov-2xvrpIwBQCU-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442