Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Σε διάλογο για το θέμα της ασφάλειας στην Κύπρο κάλεσε τον Γ.Γιακίς ο Γ.Παπανδρέου
Επιστολή με την οποία ζητά την άμεση έναρξη των διαπραγματεύσεων για το θέμα της ασφάλειας στην Κύπρο, όπως προβλέπεται από το σχέδιο Ανάν, απέστειλε προς τον Τούρκο ομόλογό του Γιασάρ Γιακίς ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Παπανδρέου.
Επιστολή με την οποία ζητά την άμεση έναρξη των διαπραγματεύσεων για το θέμα της ασφάλειας στην Κύπρο, όπως προβλέπεται από το σχέδιο Ανάν, απέστειλε προς τον Τούρκο ομόλογό του Γιασάρ Γιακίς ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Παπανδρέου, την Τετάρτη.
Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών, Πάνος Μπεγλίτης, στην επιστολή επισημαίνεται η ανάγκη να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις το συντομότερο δυνατόν, ενδεχομένως και την ερχόμενη εβδομάδα.
Επίσης, προτείνεται οι συζητήσεις να διεξαχθούν σε Αθήνα ή Αγκυρα, και σε επίπεδο γενικών γραμματέων των υπουργείων Εξωτερικών, με την συμμετοχή στρατιωτικών εμπειρογνωμόνων και εκπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ.
Στόχος του υπουργείου Εξωτερικών είναι να δηλώσει «τη διαθεσιμότητα και την πολιτική βούλησή του» για την έναρξη διαλόγου για το ζήτημα αυτό, δήλωσε ο κ. Μπεγλίτης.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου