Νεκροί εντοπίστηκαν στον ποταμό Αχέροντα ο αγνοούμενος δάσκαλος και ο γιος του
Νεκροί εντοπίστηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης μέσα στο αυτοκίνητό τους, το οποίο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του υπερχειλισμένου ποταμού Αχέροντα, ο 53χρονος δάσκαλος Παναγιώτης Πάτσης και ο μόλις 5 ετών γιος του Γιώργος που αγνοούνταν από το πρωί.
28
Εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης μέσα στα νερά του ποταμού Αχέροντα, στην Πρέβεζα, το αυτοκίνητο με τον 53χρονο δάσκαλο Παναγιώτη Πάτση και τον μόλις 5 ετών γιο του Γιώργο, οι οποίοι αγνοούνταν από το πρωί. Το αυτοκίνητο ρυμουλκήθηκε και στο εσωτερικό του βρέθηκαν νεκροί πατέρας και γιος.
Ο 53χρονος δάσκαλος που συνόδευε τον γιο του στο σχολείο, αγνόησε τις προειδοποιητικές πινακίδες, και επιχείρησε να διασχίζει με το όχημά του τη γέφυρα Καστρίου, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί μαζί με το παιδί από το ποτάμι που έχει υπερχειλίσει λόγω της συνεχιζόμενης βροχόπτωσης.
Οι σοροί των άτυχων θυμάτων θα μεταφερθούν στο νεκροτομείο Ιωαννίνων για νεκροψία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Σε νέο, πιο προσβάσιμο χώρο η Δ΄ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά
- Το σούπερ-γιοτ που αγνόησε τον πόλεμο
- Η Ευρώπη στο περιθώριο των «mega deals»
- Πρεμιέρα στα play offs στη Stoiximan GBL με ΠΑΟΚ – Περιστέρι Betsson
- Στη Νέα Υόρκη για την Ομογένεια η Δήμαρχος Λήμνου
- Αλεξανδρούπολη: «Μπαμπά θα με αγαπάς ακόμη;» – Συγκλονίζει ο πατέρας του 5χρονου που κακοποιήθηκε σε νηπιαγωγείο
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε μονοκατοικία στο Ωραιόκαστρο – Απεγκλώβισαν μητέρα με τρία ανήλικα παιδιά
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (3/5): Πού θα δείτε τα play offs της Super League και παιχνίδια από την Ευρώπη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeny-ozerov-2xvrpIwBQCU-unsplash-315x220.jpg)

















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442