Ένας νεκρός από έκρηξη βόμβας στην έδρα της πακιστανικής εταιρείας πετρελαίου
Ένας άνθρωπος έχασε τη Δευτέρα τη ζωή του και τουλάχιστον άλλοι επτά τραυματίστηκαν από ισχυρή έκρηξη βόμβας, τοποθετημένης σε μοτοσικλέτα που βρίσκονταν στο χώρο στάθμευσης της εταιρείας Pakistan State Oil, στο Καράτσι.
Ισχυρή έκρηξη βόμβας, τοποθετημένης σε μοτοσικλέτα που βρίσκονταν στο χώρο στάθμευσης της εταιρείας Pakistan State Oil, συγκλόνησε το πρωί της Δευτέρας το Καράτσι. Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και τουλάχιστον άλλοι επτά τραυματίστηκαν.
O στόχος της επίθεσης δεν είναι ξεκάθαρος, καθώς εκτός από την πετρελαϊκή εταιρεία, πολύ κοντά στο σημείο της έκρηξης βρίσκονται γραφεία της πακιστανικής Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Επίσης, η αστυνομία δεν γνωρίζει ακόμα εάν ο νεκρός είναι ο οδηγός της μοτοσικλέτας.
«Το ποιος βρίσκεται πίσω από την έκρηξη είναι αντικείμενο διερεύνησης αυτή τη στιγμή. Δεν έχει υπάρξει ακόμα ανάληψη ευθύνης για την ενέργεια», δήλωσε αστυνομική πηγή στο Associated Press.
Το Καράτσι έχει γίνει θέατρο πολλών βομβιστικών επιθέσεων το τελευταίο καιρό. Το Μάιο μία ισχυρότατη έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου έξω από ξενοδοχείο της πόλης είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 11 Γάλλων πολιτών και δύο Πακιστανών.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.