
Μόνο τα έκτακτα περιστατικά θα εξυπηρετούνται σήμερα στα νοσοκομεία
Αθήνα: Με βασικό αίτημα τη μονιμοποίηση όσων ιατρών εργάζονται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας με συμβάσεις απέχουν σήμερα Τετάρτη από τα καθήκοντά τους, οι νοσοκομειακοί ιατροί της χώρας.
Αθήνα: Με βασικό αίτημα τη μονιμοποίηση όσων ιατρών εργάζονται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας με συμβάσεις απέχουν σήμερα Τετάρτη από τα καθήκοντά τους, οι νοσοκομειακοί ιατροί της χώρας.
Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Ιατρών σε όλα τα νοσοκομεία θα υπάρχει προσωπικό ασφαλείας ώστε να εξυπηρετηθούν τα επείγοντα περιστατικά.
Οι ιατροί εκτός από τη μονιμοποίηση ζητούν για πολλοστή φορά να τους χορηγηθεί το επίδομα των 176 ευρώ το μήνα, το οποίο χορηγείται στο σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων και να αυξηθούν σημαντικά οι δαπάνες στο χώρο της υγείας ώστε να μπορούν μέσα σε πολιτισμένο περιβάλλον χωρίς ελλείψεις να ασκούν τα καθήκοντά τους.
Πηγή: ΑΠΕ
health.in.gr
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
- Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ Όσκαρ Σμιντ
- Συγκλονίζει ο θάνατος της 17χρονης από το Ψυχικό – Το σημείωμα που άφησε στο σπίτι της
- Γιορτή σήμερα 18 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]
- Φρίκη στο Μεξικό: Βρήκαν πάνω από 1.000 θραύσματα οστών σε λίμνη


