
Μόνο τα έκτακτα περιστατικά θα εξυπηρετούνται σήμερα στα νοσοκομεία
Αθήνα: Με βασικό αίτημα τη μονιμοποίηση όσων ιατρών εργάζονται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας με συμβάσεις απέχουν σήμερα Τετάρτη από τα καθήκοντά τους, οι νοσοκομειακοί ιατροί της χώρας.
Αθήνα: Με βασικό αίτημα τη μονιμοποίηση όσων ιατρών εργάζονται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας με συμβάσεις απέχουν σήμερα Τετάρτη από τα καθήκοντά τους, οι νοσοκομειακοί ιατροί της χώρας.
Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Ιατρών σε όλα τα νοσοκομεία θα υπάρχει προσωπικό ασφαλείας ώστε να εξυπηρετηθούν τα επείγοντα περιστατικά.
Οι ιατροί εκτός από τη μονιμοποίηση ζητούν για πολλοστή φορά να τους χορηγηθεί το επίδομα των 176 ευρώ το μήνα, το οποίο χορηγείται στο σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων και να αυξηθούν σημαντικά οι δαπάνες στο χώρο της υγείας ώστε να μπορούν μέσα σε πολιτισμένο περιβάλλον χωρίς ελλείψεις να ασκούν τα καθήκοντά τους.
Πηγή: ΑΠΕ
health.in.gr
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [31.05 – 06.06.2026]
- Γουεμπανιάμα: «Πρέπει να πάρω τηλέφωνο τον Πόποβιτς»
- ΕΕ: Εξετάζεται πάγωμα του ανώτατου ορίου τιμών στο ρωσικό πετρέλαιο
- Λάρισα: Τρόμος για έγκυο – Βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με διαρρήκτη μέσα στο διαμέρισμά της
- Σπουδαίο επίτευγμα από τον Λουίς Ενρίκε: Μπήκε στο κλαμπ προπονητών με τα περισσότερα Champions League (vids)
- Περιπέτεια για τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο – Ένιωσε αδιαθεσία την ώρα της Λειτουργίας στην Καλαμαριά
