Με απρόοπτα η επίσκεψη του Κ.Στεφανόπουλου στα Γρεβενά
Μετ εμποδίων λόγω κακοκαιρίας γίνεται η διήμερη επίσκεψη του Κ.Στεφανόπουλου στα Γρεβενά. Το αεροπλάνο C-130, στο οποίο επέβαινε, δεν κατέστη δυνατό να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Κοζάνης, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών στην περιοχή.
Μετ εμποδίων λόγω κακοκαιρίας γίνεται η διήμερη επίσκεψη που πραγματοποιεί από σήμερα, Σάββατο, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος στα Γρεβενά. Το στρατιωτικό αεροπλάνο τύπου C-130, στο οποίο επέβαινε ο Πρόεδρος και η συνοδεία του δεν κατέστη δυνατό να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Κοζάνης, εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή.
Έτσι, ο πιλότος αποφάσισε να προσγειώσει το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Λάρισας. Από εκεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε οδικώς για τα Γρεβενά, προκειμένου να ακολουθήσει το υπόλοιπο πρόγραμμα της επίσκεψής του.
Η επίσκεψη του Κ.Στεφανόπουλου γίνεται με την ευκαιρία του εορτασμού του Αγίου Γεωργίου του Νεομάρτυρα στην γενέτειρά του. Το πρόγραμμα του Προέδρου περιλαμβάνει δοξολογία και λιτάνευση της ιερής εικόνας στην έδρα του Δήμου Ηρακλεωτών, τιμητικές εορταστικές εκδηλώσεις από κοινωνικούς και πολιτιστικούς φορείς της περιοχής, επίσκεψη στην πόλη των Γρεβενών και στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).