Μεγάλες ζημιές για τη γερμανική Ford, λόγω μείωσης των πωλήσεων της το 1999
Ακρως απογοητευτικά, σύμφωνα με δήλωση του προέδρου της, Rolf Ζimerman, χαρακτηρίζονται τα οικονομικά στοιχεία της Ford Werke AG, γερμανικής θυγατρικής της Ford Motor Co., για το οικονομικό έτος 1999.
Ακρως απογοητευτικά, σύμφωνα με δήλωση του προέδρου της, Rolf Ζimerman, χαρακτηρίζονται τα οικονομικά στοιχεία της Ford Werke AG, γερμανικής θυγατρικής της Ford Motor Co., για το οικονομικό έτος 1999.
Η γερμανική εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα ζημιές ύψους 434 εκατομμυρίων μάρκων, οι οποίες οφείλονται στη μεγάλη μείωση των πωλήσεων αυτοκινήτων και εμπορικών οχημάτων. Είναι χαρακτηριστικό ότι το μερίδιο αγοράς της Ford στη Γερμανία έπεσε στο 8,3% το 1999 από 9,7% το 1998 ενώ τα έσοδα μειώθηκαν από 27,8 δισεκατομμύρια μάρκα το 1998 σε 25,9 δισεκατομμύρια μάρκα το 1999.
auto.in.gr
- 13η σύνταξη: Η τιμωρητική λογική μιας κατάργησης: «Δεν σας άρεσε; Σας την κόβουμε»
- Δύο μέτρα, δύο σταθμά: Σιγή ιχθύος από την ΕΕ για το Ισραήλ στη Μπιενάλε, «πρόστιμο» για τη Ρωσία
- Είναι το slow summer το μυστικό για καλύτερες διακοπές;
- Το Αιγαίο που πληγώναμε: Παράνομη αλιεία από τουρκικές μηχανότρατες καταγγέλλει το «Αρχιπέλαγος»
- Ο Γολγοθάς των γυναικών από την Ουγκάντα προς τη Μέση Ανατολή
- «Η κατάσταση μόνο θα χειροτερεύει» – Οι πυρκαγιές αναγκάζουν τους πυροσβέστες να κάνουν αδύνατες επιλογές
- Πολλοί άνθρωποι εμπιστεύονται την επιστήμη αλλά ασπάζονται θεωρίες συνωμοσίας – Γιατί;
- Το 40% των Ελλήνων με μια χρόνια νόσο – Από τα μεγαλύτερα ποσοστά πολλαπλής νοσηρότητας κατέχει η Ελλάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442