
Σε 48ωρη απεργία προχωρούν από τη Δευτέρα οι γιατροί του ΙΚΑ
Σε 48ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν την ερχόμενη εβδομάδα οι γιατροί του ΙΚΑ. Κατά τη διάρκεια της απεργίας, τα ιατρεία και υποκαταστήματα του Ιδρύματος θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας και θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα περιστατικά.
28
Σε 48ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν την ερχόμενη εβδομάδα οι γιατροί του ΙΚΑ. Θα απέχουν από το έργο τους, τη Δευτέρα και την Τρίτη, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των ασφαλισμένων.
Κατά τη διάρκεια της απεργίας, τα ιατρεία και υποκαταστήματα του Ιδρύματος σε όλη τη χώρα θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας και θα εξυπηρετούνται μόνο τα έκτακτα και επείγοντα περιστατικά.
Οι γιατροί του ΙΚΑ διεκδικούν μεταξύ άλλων τη μονιμοποίηση 5.500 συμβασιούχων συναδέλφων τους, αναγνώριση του χρόνου προϋπηρεσίας στο ΙΚΑ ως συντάξιμου και καταβολή του επιδόματος βιβλιοθήκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Ζελένσκι: Οι Ρώσοι ετοιμάζουν νέα μαζική επίθεση πριν από τη σύνοδο του ΝΑΤΟ
- Ο Νίλαντ απέκρουσε πέναλτι του Μπρούνο Γκιμαράες (vid)
- Ταξίδια: Η νέα τάση στα αναμνηστικά διακοπών – Τι παίρνουν μαζί τους οι ταξιδιώτες για σουβενίρ
- Θλίψη στην Κρήτη για τον θάνατο της Μαρίας Αντωνογιαννάκη – Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της
- Φάρατζ: Κατηγορείται για αδήλωτες παροχές που έλαβε
- Έξαλλος ο Σπανούλης: «Στο επόμενο παράθυρο θα είναι όλοι εδώ»

