Σε 48ωρη απεργία προχωρούν από τη Δευτέρα οι γιατροί του ΙΚΑ
Σε 48ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν την ερχόμενη εβδομάδα οι γιατροί του ΙΚΑ. Κατά τη διάρκεια της απεργίας, τα ιατρεία και υποκαταστήματα του Ιδρύματος θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας και θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα περιστατικά.
Σε 48ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν την ερχόμενη εβδομάδα οι γιατροί του ΙΚΑ. Θα απέχουν από το έργο τους, τη Δευτέρα και την Τρίτη, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των ασφαλισμένων.
Κατά τη διάρκεια της απεργίας, τα ιατρεία και υποκαταστήματα του Ιδρύματος σε όλη τη χώρα θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας και θα εξυπηρετούνται μόνο τα έκτακτα και επείγοντα περιστατικά.
Οι γιατροί του ΙΚΑ διεκδικούν μεταξύ άλλων τη μονιμοποίηση 5.500 συμβασιούχων συναδέλφων τους, αναγνώριση του χρόνου προϋπηρεσίας στο ΙΚΑ ως συντάξιμου και καταβολή του επιδόματος βιβλιοθήκης.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων