
Κλειστή για προληπτικούς λόγους εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης η Λ.Κηφισού
Η έντονη βροχόπτωση της Παρασκευής έχει προκαλέσει κυρίως κυκλοφοριακά προβλήματα στην πρωτεύουσα. Η στάθμη του Κηφισού ξεπέρασε το όριο συναγερμού, με αποτέλεσμα να κλείσουν για προληπτικούς λόγους η Λ.Κηφισού, η Λ.Πέτρου Ράλλη και η Πειραιώς.
53
Η έντονη βροχόπτωση της Παρασκευής έχει προκαλέσει κυρίως κυκλοφοριακά προβλήματα στην πρωτεύουσα. Η στάθμη του Κηφισού ξεπέρασε το όριο συναγερμού, με αποτέλεσμα να κλείσουν για προληπτικούς λόγους η Λ.Κηφισού, η Λ.Πέτρου Ράλλη και η Πειραιώς.
Όπως μετέδωσε η ΝΕΤ, ο διευθυντής του κέντρου επιχειρήσεων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, Ηρακλής Καλογεράκης, διαβεβαίωσε ότι ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται σε ετοιμότητα. Παρατήρησε, δε, ότι νωρίτερα υπήρξε φόβος υπερχείλισης του Κηφισού, ωστόσο με την πάροδο της ώρας η στάθμη του ποταμού έχει υποχωρήσει, αν και η ροή των υδάτων συνεχίζει να είναι ορμητική.
Για προληπτικούς λόγους, τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ σταματούν στο σταθμό του Μοσχάτου.
Επιπλέον, σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα σημειώνονται στο κέντρο, αλλά και περιφερειακά της πόλης. Συγκεκριμένα, στην Λ.Κηφισίας έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας δύο φωτεινοί σηματοδότες, ενώ μετ εμποδίων διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων κυρίως στην Λ.Μεσογείων και στην Λ.Ποσειδώνος.
Αισιόδοξα είναι, πάντως, τα μηνύματα από την ΕΜΥ, καθώς σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού, από το μεσημέρι της Παρασκευής αναμένεται ύφεση των φαινομένων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Νέλσον Μαντέλα ως καθρέφτης, όχι Μεσσίας – Ο Ζοράν Μαμντάνι για την ανθρώπινη παρακαταθήκη του Μαντίμπα
- Επιχείρηση «Ασπίδες»: Η Ευρώπη εξετάζει επέκτασή της καθώς οι Χούθι απειλούν να κλείσουν την Ερυθρά Θάλασσα
- Βόλος: Συνελήφθησαν δύο νεαροί για απάτη – Ήταν έτοιμοι να αρπάξουν 10.000 ευρώ από ηλικιωμένη
- Οι πρώτες στιγμές του Ρόκα με τη φανέλα του Ολυμπιακού (vids)
- Εγκλήματα πολέμου χαρακτηρίζουν οι χώρες του Κόλπου τις επιθέσεις του Ιράν σε πολιτικές υποδομές
- Τσιτσιπάς: «Θέλω να βγω και να κάνω το καλύτερο στον τελικό, θα είναι μια μεγάλη μάχη»
