Χωρίς ΚΤΕΟ και εξετάσεις υποψήφιων οδηγών την Παρασκευή
Απεργούν αύριο οι εργαζόμενοι στις διευθύνσεις Μεταφορών, Συγκοινωνιών και ΚΤΕΟ, διεκδικώντας την ικανοποίηση οικονομικών τους αιτημάτων. Επίσης από την Παρασκευή πραγματοποιείται επ αόριστον αποχή από το έργο εξέτασης των υποψήφιων οδηγών.
Κλειστές θα παραμείνουν την Παρασκευή οι διευθύνσεις Μεταφορών, Συγκοινωνιών και ΚΤΕΟ, επειδή απεργούν οι εργαζόμενοι διεκδικώντας την ικανοποίηση οικονομικών τους αιτημάτων. Ζητούν την καταβολή επιδόματος 176 ευρώ που χορηγήθηκε σε όλους τους δημοσιους υπαλλήλους.
Επίσης από την Παρασκευή πραγματοποιείται επ αόριστον αποχή από το έργο εξέτασης των υποψήφιων οδηγών.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).