Σάββατο 02 Μαϊου 2026
weather-icon 11o
Eπ αόριστον απεργία των βενζινοπωλών από την ερχόμενη Δευτέρα

Eπ αόριστον απεργία των βενζινοπωλών από την ερχόμενη Δευτέρα

«Λουκέτο» μπαίνει στα πρατήρια καυσίμων από τη Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου, καθώς η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος αποφάσισε να προχωρήσει σε πανελλαδική απεργία. Αίτημα των απεργών είναι να μην αλλάξει ο τρόπος φορολόγησης της πώλησης πετρελαίου κίνησης.

28

«Λουκέτο» μπαίνει στα πρατήρια καυσίμων από τη Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου, καθώς η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος αποφάσισε να προχωρήσει σε πανελλαδική απεργία. Για το θέμα θα δοθεί σήμερα, Τρίτη, συνέντευξη Τύπου.

Αίτημα των απεργών είναι να μην αλλάξει ο τρόπος φορολόγησης σχετικά με την πώληση του πετρελαίου κίνησης. Η Ομοσπονδία διαμαρτύρεται για τη μετάταξη του πετρελαίου στην β κατηγορία βιβλίων.

Από την επ αόριστον απεργία των βενζινοπωλών αναμένεται να δημιουργηθεί πρόβλημα στην τροφοδοσία της αγοράς με καύσιμα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 02 Μαϊου 2026
Cookies